Sirkus
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-12 23:33:24
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger265
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228000} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Steinulf L.

Dame i trapes, lang lukkertid og dårlig lys. Synes du kommer bra ut av det, men litt kjedelig at trapesdamen er kuttet, og for en gangs skyld oppfatter jeg korningen mer som støy enn som et dekorativt billedelement.

En runde i f.eks Neat Image og litt mer kontast tror jeg vil heve bildet ytterligere. Godt forsøk og god ide, kanskje ikke helt imål denne gangen.
Espen A. I.

Bra etter min mening, men flere ting kunne ha vært bedre - som at bakgrunnen i bildet skulle ha vært helt svart og ikke svakt blått. Støyen i bildet skulle ha vært helt fjernet. Ellers synes jeg dynamikken spiller en stor rolle her og løfter bildet betraktelig. Liker også de varme farvene.

mvh Espen
Bente K.

Takk Steinulf og Espen. Jeg har nå lagt ut en ny versjon der jeg har gjort noen endringer etter innspill fra dere. Bildet gjør seg bedre uten så mye støy.
mvh Bente
Steinulf L.

V#2 er en klar forbedring. Nå savner jeg bare litt fargemetning.
Avsluttet .

Ja jeg liker og v2 mye bedre. Er det fra samme seanse som et tidligere bilde, når jeg så dette bildet husket jeg at jeg hadde sett noe lignende, fant det igjen under dine bilder.
Synes at dette ikke ble fullt så spennende som det tidligere men for all del, de skal ikke sammenlignes.

Herlig dynamisk harmoni både i farvespill og lysspill med en litt småfrekk komposisjon:)

Nydelig dette Bente, bare å få det oppblåst og hengt på en vegg.

mvh arild
Bente K.

Takk for oppfølgeren Steinulf. Jeg tok bort litt av fargemetningen i v2, men tok kanskje litt for hardt i.
Arild, godt observert, det stemmer at dette bildet er fra lysvandringen langs Akerselva i september, og jeg har lagt ut to bilder tidligere derfra.
mvh Bente
Odd Tore S.

Abstrakt sirkus med trapesartister?
Jeg synes at det gjør seg bra, selv om jeg i første omgang reagerte på utsnittet. Men dette skal ikke være noen dokeumentasjon av et sirkusnummer, så kutt i topp og v side falt raskt på plass.
Vet ikke om v2 ble en forbedring av v1, øket kontrast og gjerne enda mer fargemetning i forhold til v1 ville vært det jeg ønsket. Jeg ser ingen grunn til å være tilbakeholdende her.
Abstrakt sirkus er også sirkus, og sirkus skal være fargerikt.
Odd Tore
Jan Frode A.

Jeg har sansen for motivet, og måten du har løst det på fotografisk. Versjon #2 ble en forbedring etter mitt syn. Jeg savner nok litt mere i venstresiden; her skulle jeg gjerne sett hele avrundingen (som er kuttet).

mvh Jan Frode
Bente K.

Takk Jan Frode og Odd Tore.
Dere nevner begge utsnittet. Jeg ergret meg i føste omgang over at jeg ikke fikk med hele personen, men etter å ha kommet tilbake til bildet noen ganger, syntes jeg det også fungerer slik som det ble. Jeg tenker at kuttingen gir bildet litt av fartsfølelsen i sirkusnummeret.
mvh Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu