Ved Dagens Ende...
Bildet inngår i albumet Sørlandet - Motiver fra ulike steder på Sørlandet.
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger321
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227129} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .

Mektig.
Med havet som inngangsport åpenbarer du her et usedvanlig vakkert bilde. Med fjellene i siluett begynner himmelens skyer sitt farvespill. Nederst på himmelen har solen lurt seg under fjellet og lager et eventyrlig lys over skylag som har hver sin form.
Nå kan ikke jeg navnene på disse forskjellige skyene, men fra florlette skyer til mer tyngre tror det er noe som heter makrellskyer. Jammen ikke sikker:) Blir nok oppklart etterhvert. Måtte bare få sagt mitt om dette herlige bilde.

mvh arild
Avsluttet .

Flott fanget med et kompaktkamera. Arild har stått for de velvalgte ord, jeg henger meg på.

Hilsen
arne
Inge S.

Hei.
Et flott fargespill i et fint høydeformat.
Nice:-)

Mvh Inge
John H.

Hei
Himmel, skyer, sol og rødme fenger oss alle. Her har du truffet med eksponeringen. Inndelingen i bildet er jeg litt kritisk til. Det er vel mye himmel, men bevares et fint kveldsbilde. Ps er inne stadig vekk og titter på bildene dine. Mye bra.
John
Anne-Lise S.

Heisann! Inndelingen er valgt slik for å få frem kontrasten mellom havet (som er av en viss gitt str) og himmelen (som er ''uendelig''), det faste og det gjennomtrengelige, de ulike skylagenes formasjoner som er forskjellige dess lenger oppover man kommer, og de ulike fargene. Jeg forsøkte å beskjære bildet der det største nedre skylaget ender (før det blå partiet), men pga. vannflatens vannrette linje og skylagets skjevere linje, ble bildet skjevt og ''merkelig'' da. Så....., bare en liten forklaring.

Tusen takk for flotte kommentarer fra dere!

Anne-Lise
Kjartan T.

Himmelen er fantastisk og fargene er gode i dette bildet. Dette er en typisk kveld da alle fotografer gjerne tar opp kameraet og knipser bilder. Derfor finnes det også så mange slike bilder av kveldshimmelen, men de aller fleste blir løst nettopp på denne måten. Litt sjø, ingen spesiell forgrunn og mye vakker himmel. Kan jeg derfor driste meg til å si; litt kjedelig.

Jeg bruker å oppfordre fotografer til å være kreative, bruke slike vakre kvelder til å prøve ut forgrunner. Kanskje er det en god ide å tilføre bildet fra den flotte sommerkvelden noe levende i forgrunnen...
Tone A.

Hei
Her er eg litt enig med Kjartan når det gjeld mangel på noko i forgrunnen. Her hadde båten '' Sail away''-bildet ditt gitt mykje meir liv til bildet.
Likevel er det ein vakker himmel med fin inndeling av dei ulike skylaga med vakkert fargespel og ulik struktur som kjem fint fram.
Også eg skulle gjerne visst kva dei ulike skylaga heiter. Det skylaget som ligg nederst eit lite stykke over horisonten, har nokså rette linjer ofte litt diagonale, og eg kallar dei ''blyantskyer''. Silhuettane til det bua landskapet står fint til dei mjuke skyene. Sjøen er ganske mørk med refleksjonar frå skyene som lyser opp.
Elles fint eksponert med eit flott utsnitt.
:) Tone
arvid k.

Flott fargespill, flott linjer, naturen kan være utrolig vakker til tider, flott dupde og i bildet.
Mvh Arvid K
Anne-Lise S.

Gode tips å få her! Tusen takk! Var ute i en båt da jeg tok både dette og Sail Away. Bildene er tatt på hver sin motsatte side av båten jeg var i. Det var på denne siden ikke noe å plassere i forgrunnen, og derfor valgte jeg fokus på himmelen.

Anne-Lise
Avsluttet .

Nydelige farger og flotte skyer,og disse to elementene sammen er nok for meg å se på:-)Et veldig fint bilde Anne-Lise.
Hilsen Tone!
Céline F.

Hei,
flott bilde synes jeg! God ''proportion'' av sjoo og himmel, og selv om man har kanske sett saannt foor, saa blir det like fint hvaer gang! Fine farger og linjer i skyene! Bra fanget!
Céline.
Anne-Lise S.

Takk til dere, Tone og Cèline!

Anne-Lise
Inger Anne Maritsdotter V.

Slike fargespill og stemninger kan ein leva på lenge, og er godt å ta fram no i mørketida:-)
Takk for at du deler det med oss!

Mvh Inger Anne
Knut H.

Hei Anne-Lise Den spesielle beskjeringen gjør bilde.
Du kan studere de lagvis.Fargespillet
savner du vel nå, for de var flott.
Husk de er under 6mnd igjen.
Hilsen Knut
Anne-Lise S.

I dag klarte sola å slå gjennom her i Kristiansand, med blå himmel og herlige solstrålet mot kinna mine. Måtte jo bare ut en tur og nyte dagen. Det ble en tur til Markens. Der var det rene storinnrykket av folk. Skulle nesten tro det var midt i fellesferien.. Ingen slike farger som på dette bildet, men masser av julestas.

Tusen takk for kommentarene, Inger Anne og Knut!

Anne-Lise
Bjørg S.

Hei Anne Lise!

Det meste er vel sagt om dette bilde fra før, men siden jeg elsker solnedganger og skyer og sjø og ikke minst farger vil jeg allikevel skryte av bildet ditt. Her har du fått med alt det jeg liker på en ettermiddags og kveldshimmel.

Skyene er klare og fine over et hav som ikke er helt i ro, og fargespillet mellom solnedgangen og de varierte skyene er utrolig vakkert.
Et vakkert motiv med vakre og klare farger.

Flott bilde Anne Lise.

Mvh Bjørg
Anne-Lise S.

Takk, Bjørg! Koselig kommentar du gav!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu