Kom deg vekk ellers....
En stor Svartbak ga tydelige signaler til omgivelsene om at den ville ha fred ved et eventuelt bytte. Ittno innblanding godtas.
Bildet inngår i albumet I Havørnens rike - På tur i Flatanger i havørnens rike, under kyndig veiledning av Ole Martin Dahle, i nydelig vær, vakker sol og blikkstilt hav.

Havørnen oppførte seg eksemplarisk og bød seg fram gang på gang.
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon EF 300mm f/4 L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger467
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227083} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kjell Sigurd S.

Fin gjengivelse av svartbaken i skremmehumør. Situasjonen blir imidlertid litt vanskelig å få tak i når så lite synes av ''offeret''. Fine farger. Skarpheten ser ut til å sitte mer på nebb enn øye, eller kanskje det bare er mitt øye som begynner å bli slitent etter en lang arbeidsdag.

Kjell S
Stig B.

Takk for kommentar. Utsnittet kan kanskje være enda tettere for å kun vise faktene til denne svartbaken. Jeg synes det er vanskelig å vise slik i ''hele scener'' for da forsvinner mange av detaljene i positur og oppførsel med så store fugler. Dette ble kanskje en mellomløsning. Får se på nytt neste år.

Stig
Avsluttet .

Hei Stig

Enig med deg at situasjonen tilsier et såpass utsnitt. Her beholder betrakter fokus på positur og oppførsel til fuglen.

Svenn
Odd E. k.

Hei Stig!

Et meget flott bilde, der uttrykket til Svartbaken er entydig. Flott skarphet der fine detaljer kommer bra frem. Nydelig positur på Svartbaken der den ikke liksom tør å være tuppåt mens fotografen holder et godt øye med situasjonen. Komposisjonen er meget flott der den ligger og flyter med halsen utstrekt langs vannflaten. Utsnittet også. Flott levert Stig!

Vil ønske deg og dine en God Jul og Godt Nyttår, der du i dette året har vist mange flotte inspirerende bilder.

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu