Litt usikker på dette bildet, er mitt første bilde her på foto.no. Er vel forgrunnen som er interessant på dette bildet, liker stemningen i bildet. Endel bearbeidet i PS, mulig jeg har tatt litt hardt i - men det får stå sin prøve...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-11-28 23:11:57
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon 18-55mm 1:3.5-5.6
  • Brennvidde18mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBrukt gradert gråfilter - ISO 100
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger486
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225594} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Carsten S.
Fin dramatikk i lyset. Litt synd at havet ikke er helt med for å støtte dramtiken helt ut.
Litt midtstilt kanskje og hvordan liker du det selv når du beskjærer underkanten opp til første fuge? Himmlen er litt mye blurt for min smak.
Mht til PS arbeidet syns jeg lyset er bra gjort men som sagt, himmlen har fått for hard 'bluring'.
Siden motive er nok en stund tilgjengelig er det sikkert mulig å prove ut forskjellige komposisjoner og stemninger.

Stå på og velkom.
Avsluttet .
Flott komposisjon. Bildet går liksom bortover og ikke oppover. Hadde kankjse også vært fint i B/W?
Godt arbeid:)

Steffen Ludvigsen
Bente K.
Jeg synes midtstillingen fungerte bra her. Bryggas plassering gir bildet fin dybde innover mot horisonten langt der bak. De sparsomme brune partiene synes jeg liver godt opp mot det ellers fargeløse landskapet.
Det kan se ut for meg som om du ikke har brukt stativ, dersom dette er i nærheten der du bor, ville jeg prøvd samme motiv med stativ.
Velkommen hit!
mvh Bente
Jørgen M.
Takk til dere for konstruktiv kritikk! Har gjort noen justeringer utifra det Carsten sa, håper dette har forbedret bildet noe. Har også redusert ''blur'' på versjon 2. Setter stor pris på deres meninger:-)
Ivar B.
Midtstillingen likte jeg, og i mine øyne er den viktig for dette bildet. God dybde og stemning. Synes det mangler litt på skarpheten, og himmelen ser mye behandlet ut og har endel digitalt støy. Men en god start her på dotten er det. Mvh Ivar.
Marion N.
Eg syns det var eit godt valg å midstille motivet i dette tilfellet. Fint dramatisk lys, men eg likar ikkje den ''softe'' framtoninga.

Mvh Marion
Thomas S.
fikk lyst til å hoppe uti... kjempe fint bilde!

- thomas sandmoen
Åsmund I.
Et godt valg som første bilde på foto.no Jørgen. Vet du har fler, så jeg kommer til å følge med ;)
Jeg liker bildet godt. Både forgrunn og bakgrunn er viktige og interessante elementer som er med på å gjøre det til et spennende bilde. Midtstillingen funker, men jeg kunne tenke meg å se motivet fra litt forskjellige vinkler. Du har dybde i bildet, men jeg tror den kunne vært ytterligere forsterket av et lavere kamerastandpunkt. Helt enig med Bente i at de brune partiene på brygga tilfører liv i et ellers grått bilde. Softinga funker greit for meg, men kunne kanskje vært tonet ørlitegrann ned.
Et spennede motiv du har her, ta turen tilbake med hodet fullt av tips og et stativ i sekken og bruk litt tid på det, så kan et godt bilde bli enda bedre!


Mvh Åsmund
Tom Dysa S.

Ja det må jeg si,,, første bilde her,, også så flott på alle som det var,men det fristet jo ikke med og løpe rett frem og til sjøs da... Mvh Dysa...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu