When time stood still...
Denne gangen legger jeg et bilde fra Venezia ut på bildekritikken. Jeg vil veldig gjerne høre hva andre synes - godt og dårlig. Jeg vet at det er tekniske svakheter med et bilde som har et stort utbrent området, men jeg føler at bildet hadde ''noe'' som er verdt å se på. Jeg er takknemlig for alle innspill.
Bildet inngår i albumet Venice - Venice, November 2006. I was totally charmed by this shabby, friendly, enchanting, unique city.
Fotograf
Utstyr
  • Canon PS S3 IS
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger341
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_223582} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Roy H.
Flott komposisjon, men jeg synes det trekker ned med den mørke båten og den overeksponerte ''utgangen''.
Mvh Roy
Kenneth K.
Det blir for lyst her! Syns det ble for lyst og for mørk båt. Men komposisjonen var bra!


mvh Kenneth
Steinulf L.
Det er nok litt lite tegning i båten. Du kan forøke med shadow/highlight funksjonen i ps. Men stemningsfult bilde som gir en lyst til å dra tilbake til Venezia.
Ivar B.
Ja dette er det stemning i . Her tilfører det utbrente området noe til bildet i mine øyner. Det understreker Formidlingen av båten på vei ut fra en trang mørk kanal og ut i lyset. Jeg likte dette jeg. Mvh Ivar.
Ann T.
Takk skal dere har for kommentarene. Båten i bilde er en gondola, og er helt svart, så det var ikke mye å hente i ps. Jeg likte stemningen at silhuetten of gondolieren som kjørte hans gondola mot det hvite (utbrente området) ga meg. Tidsløs på mange måte tenkte jeg.
Steinulf - jeg ser at du har også vært i Venezia og lagt ut mange fine bilder fra denne unik italienske by på dotten tidligere:-) Et fint sted å fotografere ikke sant? Jeg ble i hvertfall fasinert.
Buona sera!
Ann

Mone S.
Hei Ann

Ja her må tiden ha stoppet opp, helt tydelig det ja. Liker stemningen i bildet ditt som du sier selv. Her er det sikkert spennende og være med et kamera.

~mone~
ingeborg w.
Jeg ser noen av mine kommentarer har blitt slettet. Jeg liker dette bildet godt. De store kontrastene funker bra for min del, med mannen og den mørke båten mot lyset. Det blir en viss symbolikk i det. Reisen fra mørket mot lyset.
Roger K.
Hei hei, Ann!
Ser ut som du har funnet deg et flott sted å bruk kameraet ditt på. Nydelig stemning i dette bilde og en situasjon som bør tas vare på mens det enda eksisterer. Du nevner selv utbrente partier, men jeg føler ikke det får den store negative konsekvensen i dette tilfellet. Kan være like greit at du ikke ser hva som dukker opp der fremme. Blir spenning av det. Kanskje en ny tid?

Mvh Roger
Ann T.
Takk for de siste kommentarene, Mone, Ingeborg og Roger. Veldig hyggelig å høre at det var noe dere likt i dette bildet.
Mvh. Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu