Ved Nesnastranda
Utstyr
  • Canon 1D MKII
  • sigma 12-24mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger378
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_223488} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Mari W.

Enda et flott bilde fra deg! Mange spennende farger. Liker spesielt forgrunnen - himmelen er flott, den og, men her må jeg allikevel klage litt. Synes det blir for utbrent i det lyse partiet, og rødfargene rundt blir for harde og skjemmende. Dette ødelegger mye i mine øyne..

Du har utrolig mange flotte bilder, spent på hva som kommer neste gang:)
Ivar B.

Godt landskapsbilde dette! Liker spesielt godt forgrunnen og dataljene der, samt linjeføring i forgrunn og landskap som gir sug og dybde i bildet. Flott lys. Bra! Mvh Ivar.
John-Tore G.

Takk for kommentarer. Ja skydekket avslutter i horisonten, og lyset er et helt annet der fremme. Her hadde vel HDR teknikk vært på sin plass...? Hovedversjonen er en del mørkere. Skal se om jeg får gjort litt mere jobb med dette. Enig i det med himmelen, men jeg likte så godt lyset på stranden her. Lurer på om komprimeringen har noe å si for rødfarven. MEner den ser bedre ut på Tiff-fila.. Takk for dine fine avsluttende ord Mari :-)

Mvh John-Tore
Anne-Lise S.

Stranden og lyset der gjør dette bildet. Flotte detaljer der. Ser det nesten utbrente. Kan kanskje reddes? Ellers fint sug. Synes kanskje den ''dingsen'' rett frem fra stranden ute i vannet som er litt avlangt kvadratisk forstyrrer littegranne. Øynene havner ofte der.

Anne-Lise
Reidar T.

Flott strandbilde, men som nevnt med noen svakheter.
Himmelen i horisonten trekker mye ned siden den er utbrent. Kunne også tenkt meg aldri så lite mer detaljer i fjellene på høyresiden, og som Anne-Lise sier så synes jeg og den stokken eller hva det nå er i midten av bildet forstyrrer litt.
Ellers et pent bilde med god dybde.

RT
Fred S.

Forgrunnen er sugende fin, skulle gjerne ha sett den flotte himmelen helt ned i havet, det gule, litt ubrente er bildets svakhet.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu