Hjerkinn II
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger872
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_223485} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (26)
Jan Erik L.
Endelig et solid avvik fra klisjeen ''brygge ut i vannet med lavt kamerastandpunkt og vidvinkel bilde''. Fungerer godt. Liker særlig det bitte lille avviket fra total midtstillig du har her. Er ikke helt sikker på det, men himmelen/skyene er kanskje litt mørke? Ellers er det jo ingenting å utsette på skarphet og eksponering etter min smak og skjerm.
kim s.
Heisann
Fantastisk bra:-)
Fin sh konvertering med gode detaljer både i himmel og forgrunn.
Kimmen
Kenneth K.
Dette4 likte jeg veldig godt.Fine detaljer i bilde. Skarpt og fint dette her. Svart/hvitt fungerte her.



mvh Kenneth
Anne-Lise S.
Fine detaljer og dybden er jo her. Nesten midtstilt, men bare nesten, så den unngår du hårfint. Liker lyset. Ser du har fått mørkere hjørnepartier? Bevisst?

Anne-Lise
Avsluttet .
Rolig og pent bilde..bra himmel..men ser at det er et litet rødstikk i bildet...er finest i ren s/h...synes jeg da..

T
Avsluttet .
Ah, veldig bra! I mine øyne så og si perfekt eksponert. Skyggene er akkurat passe fremtredende og himmelen er dramatisk og fin. God komposisjon og vignetteringen fungerer utmerket her.

Bra!

Hilsen Tommy
Sverre H.
Hei Torbjørn,
Her synes jeg s/hv fungerte godt. Flott komposisjon og gode kontrast forhold. Bra dette.
Mvh Sverre.
Inger Anne Maritsdotter V.
Steinene skaper en fin dybde i dette bildet, fin dramatisk stemning, noe som sv/hv også er med og forsterker. Min første tanke var også at steinene ble midtstillt, men det funker, syns eg.

Inger Anne
Magne H.
Kvadratisk komposisjon er vanskelig. Jeg syns bare det blir litt mye symmetri. Hadde du stått litt lengre til høyre og latt steinrekken gå fra nede venstre og mot høyre oppover, så hadde det blitt mer bevegelse i bildet.
Gråtonene i bildet er herlige!
Knut L.
Spennende bilde, Torbjørn, - og nydelig s/h-arbeide (med en touch av fargevalør ?). I alle fall meget passende.

Hva gjelder formatet er det jo ikke helt kvadratisk da, men hvis man skulle tenke seg å gjøre det, ville en beskjæring fra venstre side til den ''store'' steinen + ørlittegrann fra høyre, korrigere symmetrien som Magne nevner.

mvh
Knut










Roger S.
Nydelig sort hvitt bilde!
Har oppdaget sort hvitt motivets muligheter selv, etter 12 år med fargebilder.

Jeg liker de sentrerte steinene og det kvadratiske formatet fungerer godt.
Gode detaljer i steinene og skyene er med på å heve bildet.
Fint at åsryggen er holdt så mørk, slik at den ikke forstyrrer for mye.


Roger


Kjell Sigurd S.
Ja dette var lekkert. For en gangs skyld synes jeg også at vignetteringen passer. Fin komp og et bra s/h håndtverk. Severdig dette Torbjørn.

Kjell S
Ann T.
Et interessant s/h bilde dette. Jeg har sett på det flere ganger og har vært litt ubestemt om hva jeg egentlig synes - dvs. hvorfor jeg liker det. For meg er dette et bilde som er delt opp i forskjellige områder. Silhuetten av fjellene og den dramatisk himmelen i øverste delen er sterk og spesiellt. Dette betyr at steinene som kommer inn fra midten av forgrunnen omringet av stål grått vann er balansert på en bra måte. Som et gammelt film - nostalgisk og severdig. Veldig bra.
Mvh. Ann
Julie E.
Så mye er sagt, så jeg skal nøye meg med å si at dette var det virkelig klasse over!
mvh Julie
Ivar B.
Motivet kler s/h meget godt. Synes du har gjort en god jobb i konverteringen her. Fine kontrastforhold. Dramatisk himmel og lys i vannet. Liker den helt svarte landskapslinjen i topp som en kontrast mot den lysere motgående steinura i forgrunn. Liker det kvadratiske utsnittet samt T-formasjonen i landskapet. Midtstillingen understreker renheten og den sterke linjeføringen. Bra! Mvh Ivar.
Ketil K.
Jeg er litt ambivalent når det gjelder det kvadratiske og midtstillingen. I utgangspunktte ville jeg gjerne sett moloen tatt mer fra siden, for å få mer dynamikk. Men etter å ha tenkt meg om faller jeg nok ned på den løsningen du har valgt, den gir stillhet og ro, og geometrien i bildet forsterkes.
Avsluttet .
Dette er et veldig godt svart/hvitt bilde hvor kontrastene og lyset er akuratt passe til disse litt dramatiske skyene som henger over her.Et bilde som er rolig og dynamisk på samme tid.veldig fint.
Hilsen Tone!
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Torbjørn. Jeg må si at du er god på gråvalører! Kontrastene er kjempefine og detaljene kommer godt frem hvor de skal. Komposisjonen er også fin, men noe av det jeg liker best her, er skyene og suget/dybden de gir.

vh ingebjørg
Tom A. T.
Enkelt men effektivt virkemiddel med steinmoloen. Fungerer svært bra i s/hv som jeg syntes forsterker stemningen og roen i bildet uten at det blir kjedelig. Absolutt severdig.
mvh Tom T
Tone A.
Hei
Her er det dei lyse steinane i forgrunnen på moloen i kontrast mot det mørke landskapet bak som gjer mykje for bildet. Dette lyse blir gjenteke i skysprekken melllom dei dystre skyene som dreg bakover.
Skarpe detaljar spesielt i forgrunnen med litt flate steinar. Det mørke i kantane er vel vignetteringa pga vidvinkelobjektivet du har brukt?
Elles eit flott lys på vatnet som har svake bølger mot steinane. Trekanten ytterst på moloen er mørk og som med litt vekster er ein fin kontrast mot det lyse vatnet.
Stor dybde med den opplyste moloen mot dei tunge skyene som dreg bakover. Fine svart/ kvitt -tonar som får fram dramatikken i skyene mot idyllen på moloen.
:) Tone
hilde b l.
Dette syns jeg var flott. Fine valører, god komposisjon. Både det kvadratiske formatet og symetrien kler motivet godt. Fint lys og linjer.
Avsluttet .
Flott bruk av s/h. Interessant bruk av spennende horisontal og vertikal linje. Bra!

--
Bjørnar Hauge
Odd Tore S.
Minner meg ikke akkurat om Hjerkinn, men leder tankene mot noe varmere. Kanskje var den svakt kjølige toningen ment for å kjøle ned inntrykket litt?
Vignettering og nesten midtstilt, funker det?
Litt tja til midtstillingen, den gir et visst sug og dybdevirkning, men blir det ikke litt for statisk? Uansett er himmelen fin og du har gjort et godt stykke monochrome arbeide.
Odd Tore
Stig Børre E.
Knallbra!
Flott komponert og et veldig solid ''mørkeromsarbeid''.
Stilrent.

StigB
Jan Frode A.
Jeg har sansen for komposisjonen her, der forgrunnen gir spenning i bildet, sammen med et fint drag innover. Flott himmel som gir en dramatikk i bildet, samtidig som den danner en fin hvelving over vannet.
Sort/hvitt arbeide av meget god kvalitet. Du får fram flotte gråtoner og struktur i steinene, sammen med mørkere partier som gir en flott helhetslig dramatikk i motivet.

mvh Jan Frode
Joachim H.
Hei

Har sett gjennom de fleste av bildene dine og du har mange veldig bra bilder. Men dette ble umiddelbart min favoritt.

En fantastisk SH konvertering, rett å slett et utrolig bra gjennomført bilde.

Skulle ønske det var mitt :)

Leclic
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu