Nesna Kirke
Utstyr
  • Canon 1D MKII
  • sigma 12-24mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger475
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_222341} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .
Utrolig fantastisk bilde det her. Liker hvordan skyene skaper bevegelse i bildet og den røde fargen skaper en litt spennende nesten ond stemning over bilde, særlig siden bildet er tatt av en kirke. Har egentlig ingenting å kritisere, so keep up the good work ^^
Kenneth K.
Stilig. For litt sån dracula feeling her. Bra bilde.

mvh Kenneth
Nils G.
Jøss her er det dramatikk. Liker godt det kraftige røde lyset du har lagt i skyene og hvordan fargen gjenspeiles i kirken og gjerdet. Artig hvordan du har fått det røde lyset til å stråle som om den kommer fra en spot oppover i skyene. At mye av forgrunnen er helt svart bare understreker den dystre dramatikken.

Nils
Anne R.
Wow dette var fantastisk. Jeg trenger ikke gå ut, kan bare sitter her å se på disse flotte bildene dine. Fantastisk motiv av noe jeg ser hver dag men aldri på denne måten. Bilde er veldig dramatisk og ut fra det kan man jo lage seg sin egen historie om man tror eller ikke.
Hilsen Anne
Camilla S.
Hey

Det røde gjør virkelig susen i bildet, dramatisk og mystisk.
Gode kontraster, fine mørke og tunge toner, men likevel så kommer kirken klart frem i bildet.
Synes kanskje proporsjonene til kirken er noe rar, den heller en del mot venstre på ene siden?
Ellers spenstig presentert.

-Camilla
Anne-Lise S.
Spenstige farger her. Dramatisk himmel. Synes nok det røde i skyene, spesielt på venstre side av tårnet ser noe pålagte ut, men... Liker i alle fall hvordan det røde tas igjen i gjerdet og på bakken til venstre. Er enig med Camilla i at det er noe merkelig med proporsjonene til kirken. Skjevt her og rett der...., men kanskje kommer det av at kirken egentlig er rett mens du står i en bakke der gjerdet er skrådd? Nei, jeg vet ikke....

Anne-Lise
John-Tore G.
Hei og takk for kommentarer. Har hørt av andre også at det er noe creepy med det:-) Rødfarven i skyene var ekstreme denne gangen. Jeg har faktiskt desaturert dem noe fordi det var ekstrem rødfarve i dem, og den tok litt for mye av fokus i bildet, så derfor...Hyggelig at dere likte det:-)
Torbjørn K.
Superb himmel i dette bildet, og den gir sammen med kirka en viss dommedags-stemning. Jeg tror jeg ville rettet opp kirka, og kanskje tatt et noe tettere utsnitt, da jeg ikke synes buskene i kantene tilfører noe ekstra i bildet.

Torbjørn
Sophus L.
Flott motiv som du formidler på en god måte her. Fargene i himmelen er helt fantastiske og hvis du ikke hadde sagt at du hadde redusert fargemetningen ville jeg trodd du hadde gjort det motsatte.
Enig med Torbjørn i at et tettere utsnitt ville vært bedre. Du kunne tatt litt på begge sider, men i høyden er det helt fint.

mvh
Sophus
Kjell G.
Litt av en svovelpreken som har vært avholdt her. Man kan angre på alle sine synder av mindre grunner enn dette!

mvh kjellg
Odd Tore S.
Her ser det ut som om du har fått oppdrag fra en dommedagsprofet om forside til hans neste preken. Var det ikke her prestene Børre og Ludvig(?) regjerte? Eller var det Ludvigs etternavn?
At proposjoner/perspektiv gjør at saker og ting heller her, er bare med på å bygge opp under stemningen.
Jeg tror ikke at dette bildet tåler kutt, fordi perspektivet er så uttalt her, og da blir fort overdrevet på feil måte.
Odd Tore
Jonny E.
Hei hei John-Tore

Fine linja på himmelen og gjerde gjør mye av bildet, spesiell stemning.

Godt utført.


Ha en god dag

. JonnyE
Roger K.
Hei John-Tore!
Spenstige greier dette og vellykket dragning i spakene tenkte jeg å si med en gang. Ser du nevner en reduksjon. Det handler jo om å være på rett plass til rett tid. Ser det nevnes et tettere utsnitt noe jeg ikke ser som et pluss for bilde. Meget bra utført.

Mvh RK
John-Tore G.
Hei. Takk for kommentarer. :-)

Sophus: Ja jeg har fått erfare det. Noen har hevdet at jeg har klint noen farver utover bildet. :-) Joda dommedagsprofetier og svovelprekener henger litt i luften her hehe Odd Tore: Ludviks navn tror jeg er Nessa, og bildet er fra Nesna! Fort gjort å blande litt her.

Mvh John-Tore
Ivar B.
Dette ble svært så dramatisk, og de sterke fargene i himmelen understreker dette. Utsnittet ville jeg beholdt slik det er. Likte dette!. Mvh Ivar.
Espen A. I.
Et utrolig spenstig bilde, med fantastisk lys og god
komposisjon. Utrolig bra, hvor er Gud?

-Espen
Inger-Lise S.
Hei! Her har du virkelig fanget en flott og dramatisk himmel! Flott lys,fint motiv :-)

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu