Medieproduksjon
Portrettbilde til studiekatalogen 2007 for Høgskolen i Gjøvik
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 50mm f/1,4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger748
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_222281} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Hans Henrik F.

Veldig ''cleant'' og fint dette her. Bra vinkling på portrettet og jeg synes du har truffet veldig bra med skarpheten her. Flott og fotogen modell også. Kunne kanskje klart meg uten den scanneren eller hva det er som står bak skjermen. Den forstyrrer litt all enkelheten i bildet her.
Fredrik O.

Hei!

Synes du har truffet godt med dette bildet her også, meget god kontakt med modellen, vinkelen og lyset er flatterende og gir bildet et behagelig inntrykk. Det ser ut som hun koser seg rett og slett.

Jeg synes kanskje du kunne ha trekt både deg og modellen litt lenger inn på bordet og kanskje gått noe nærmere, for slik det er nå så synes jeg bakgrunnen og scanneren trekker litt mye oppmerksomhet vekk i fra hovedmotivet. Kanskje scanneren kunne vært tatt vekk, men jeg synes kanten av pulten og veggen må være med for det bryter bildet litt og gir det dybde og balanse.

En annen pirketing er at skjermen viser Log in skjermen på mac'en, og det gir litt inntrykk av at hun bare sitter der for å bli tatt bilde av, ikke at hun sitter der å jobber.

Utover det synes jeg bildet er meget bra!

-Ottern
Anne-Lise S.

Fredrik sa det aller meste her. Han forklarte seg godt. Jeg la også merke til Log in`en på skjermen, og der burde det kanskje vært noe annet ifm medieproduksjon? Men det bør ikke være noe som trekker for mye oppmerksomhet heller, fargemessig. God kontakt fotograf - modell og jeg synes fargene er behagelige.

Anne-Lise
Oda H.

Tusen takk for konstruktive kommentarer!

Scanneren forstyrrer kanskje bildet reint komposisjonsmessig sett, men den er ganske nødvendig å ha med, nettopp pga medieproduksjon. Innloggingsskjermen er kanskje litt uheldig, men samtidig så er det ein slags ''profil'' for Høgskolen, og så er blåfargen nydelig då!

Oda
Avsluttet .

Hei, flott bilde, lurte på hvordan blender som er brukt siden det er klart i hele ansiktet? Håper du kan svare da.

MVH

Simen Vestli
Oda H.

Har brukt blender f/4
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu