Lysbobler
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-11-13 16:31:37
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon 70-200 f/2.8 VR
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/500s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger508
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_222152} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Kjell Sigurd S.
For noen flotte bobler! Fint plasserte mot en fin mørk bakgrunn hvor de små innslagene av blått gjør susen. Som prikken over i-en har du klart å fange regnbuen i en av boblene. Vakkert som tusen, heng det på veggen ( hvis du har plass mellom de andre blinkskuddene dine da...).

Kjell S
Øyvind A.
Refleksjonene er flotte de, typisk slik de blir med åpen blender og kyndig bruk av motlyset. Men jeg savner innhold, og dermed tror jeg varigheten blir så som så.
Ø.
Anne-Lise S.
Husker jeg en gang så en gammel James Bond film; nå er den gammel. Der var det et lite skrin med diamanter i, og den gang syntes jeg de glitret akkurat slik som dette... :-) Ja, ja... Den gang da.. Jeg liker spesielt godt bobla med regnbue i. Uten den ville dette bildet vært flatt og ikke så veldig interessant. Nå gjør akkurat den bobla hele bildet, samt hvordan du har valgt å plassere boblene i bildet. Når det er sagt så tror jeg ikke dette er det av dine bilder som jeg kommer til å huske lengst, for det er et helt annet et! :-)

Anne-Lise
Magnar B.
morsom leik m lys og refleksar! Likar fargeklatten der… + den gode blåfargen bakom. Saknar kanskje likevel ein dimensjon til i bildet, litt todimensjonalt?
Stine J.
Hei Torbjørn,

Lekre farger og lys i ''boblene''. Jeg liker spesielt godt nedre venstre hjørnet, men syns det forsvinner litt pga plasseringen. Jeg prøvde å flippe bildet vertikalt og kuttet deretter endel fra bunn (nå topp) slik at blikket ble ledet mot den regnbuefargede boblen nede til høyre (hvis du skjønner hva jeg mener). :)

Annerledes og nytt fra deg. :)

mvh Stine
Inger Anne Maritsdotter V.
Flotte lysreflekser i et bilde som grenser til det abstrakte.
Absolutt severdig!

Inger Anne
Tom A. T.
Spennende som ''objektivtetst'' men du trenger et element til å fange oppmerksomheten for å komme i mål bildemessig.
mvh Tom T
Kenneth K.
stilig dette var noe helt annet! Bra jobba!

mvh Kenneth
Ivar B.
Abstrakt, og fascinerende med første øyekast, men tror ikke den varer. jeg synes bildet mangler et element til. Det hadde vært en spennede bakgrunn, men tror ikke den er sterk nok til å stå alene i lengden hvis du skjønner. Et Ok bilde i mine øyne, men du har mer å gå på Torbjørn:-) Liker at du har fått farger i bare en refleks. Mvh Ivar.
ingeborg w.
Pent gjennomført, men jeg må vel si at jeg som noen andre mangler noe mer for at du skal være helt i mål. For min del kunne det vært noen strå, en liten stein, en kongle eller et eller annet. Ellers er det et fiffig touch at du har fått til kun en boble med farger i. Jeg regner ikke med de to øverste, for de er svakere.
Torbjørn K.
Takk for kommentarer!

Delte meninger om bildet, og jeg er vel enig i at det mangler ''noe'' for at det skal bli bra. Hadde håpt at regnbue-bobla kanskje kunne være ''noe,'' men den er kanskje ikke ikke nok? Har lekt meg litt med alternative måter å ta bilder på. Har egentlig hatt ''tvangstanker'' om at et eller annet må være skarpt, så da er det jo artig å utfordre seg selv også iblant. Har noen lignende bilder der jeg har et vissent blad liggende på isen, så kanskje jeg legger et av de ut neste gang.

Torbjørn
Sverre H.
Hei Torbjørn,

Artig bilde, og du traff svært nære :) Jeg er nok enig i dine egne betraktninger rundt bilde. Boblen med farger løftet bildet, men det var kanskje ikke nok. Uansett artig, neste gang sitter den.

Sverre.
Odd Tore S.
Du er i det litt eksperimentelle hjørnet ser jeg.
Boblen med farger berger etter min mening boblofonien din.
Om du kutter litt i toppen til i bunnen på den v-formete boblebegrensingslinjen så alle boblene i toppen forsvinner, synes jeg at bildet får en slags mening også:
Boblekilden nede i venstre hjørne spyr ut bobler mot det uendelige blå rom, i øyeblikket er fokus på den fargete.
Om bilder gir litt næring til både fantasi og konkrete assosiasjoner sitter de ofte bedre!
Odd Tore
Jonny E.
Hei hei

Eg synes du har oppnådd det du villa med den ene fargerefleksen,
oppbygginga av bildet e også etter min smak.
Med et tydligare ''interessepunkt'' har dette bildet ikke blitt
like rolig som det er no, slike bilda kan vare lenge for meg, beroligende.


Ha en god dag

. JonnyE
Torbjørn K.
Takk tild dere også for kommentarer.

Odd Tore: Er enig i at et kunn i toppen absolutt kan ha noe for seg, men er litt usikker på hva du mener med ''i toppen til i bunnen på den v-formede boblebegrensningslingen'' :-) Mener du like over ''regnbue-bobla'' eller skal jeg ta med neste nivå med bobler også? Dvs. skal jeg kutte ca 2cm fra toppen eller ca 5cm fra toppen?

Skal prøve meg på et mer konkret boble-bilde neste gang.

Torbjørn






ingebjørg fyrileiv g.
Jeg liker dette godt, Torbjørn. Bildet setter tankene i gang og refleksende virker fascinerende på meg. Jeg liker at boblene samler seg nede i venstre hjørne for så å bli mer spredt i øvre del. Fargene i den ene gjør seg virkelig. Ja, dette var flott!

hilsen ingebjørg
Odd Tore S.
Jeg mener at du skal kutte så bildet i øvre høyre hjørne skal flyte ut i ''uendeligheten'', dvs. kutte like over regnbuebobla.
Ikke ofte at jeg foreslår kutt, men her synes jeg at det tilførte bildet noe!
Odd Tore
Torbjørn K.
Har prøvd meg med en ny versjon slik du foreslår Odd Tore. Synd at det tildels ødelegges av foto.no-buggen som ikke helt liker at utsnittet endres.

Torbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu