Stokkand
Utstyr
  • Canon 30D
  • 300/4 IS + 1.4x
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger747
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_221815} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Inge S.
Hei.
Du får ikke noe KRITIKK av meg men bare gode ord:-)
Ser meget flott ut med masse fine detaljer i fjørdrakta
og sterke fine farger. Skarpheten er også topp.
Meget bra.
Mvh Inge
Ivar B.
Pent. Hodet på skakke, god skarphet og nydelige detaljer i vann, spesielt forran anda og over ryggen. Ikke revolusjonerende, men vakkert og dyktig utført i opptak og etterarbeid. Mvh Ivar.
Dag T.
Teknisk pent men veldig kjedelig bilde.
Kjell Sigurd S.
Fint dette. Skarp og fin halvpart av en vakker hann. Er den litt fortung? Speilingen og den fine fargen i vannet er flott. Fjærdrakten på brystet kunne vært bedre gjengitt. I alt et fint artsportrett men en såpass samarbeidsvillig krabat kunne vært presentert litt mer spennende kanskje...

Kjell S
ingeborg w.
Pent med fine detaljer, også i speilingen, og troverdige farger.
Avsluttet .
Jeg synes dette bildet er utrolig bra! :)
Flotte farger og fantastisk skarphet!
Speilingen er veldig fin i det knallblåe vannet!
Dette var inspirerende!! :)
Tom A. T.
Kan ikke akkurat klage på skarphet og brillians her. Har du rotet i arkivet eller har du gjort rett-rett ;o)..
mvh Tom T
Torbjørn K.
Takk for kommentarer!

Delte meninger, og det er jo fint :-) Det er jo sånt man lærer av! Er ening i at situasjonen ikke er den mest spennende her, men jeg synes speilingen og bølgene var litt artig.

Tom: Dette er nok et bilde jeg tok i vår, da jeg fortsatt hadde Canon-utstyr.

Torbjørn
Odd E. k.
Hei Torbjørn!

Et detaljerikt bilde av stokkanda. Her har du et fint lys som er akkurat passe og som fremkaller de fine fargene i fjærdrakten. Skarpheten er upåklagelig med naturtroe farger. Bølgene på vannet gir flotte varme mønster. Anda holder også en rolig fart, der den stikker passe dypt i vannet. Speilbildet er upåklagelig men muligens noe større luft over anden enn under speilbildet. Uansett et meget godt teknisk gjennomført bilde Torbjørn!

Mvh

Odd E.
Sverre H.
Hei Torbjørn,

Stokkanda er en vakker fugl. Synes du har gjort en god jobb her. Vakkert, rent og stilfult. Flotte farger, fin komposisjon.

Fotografisk synes jeg dette er bra, så får det heller være at det ''bare'' er en stokkand ;) Føyer meg i rekken av god ord!

Sverre.
Harald B.
Enig med at bildet er teknisk flott, supre fargar, fint lys og flott fokus. Trur du kan selge dette biletet til andefamilien :)

Men eg har og litt problem med det.

Det største problemet er antakeleg at det er vanskeleg å finne ut kvar du skal feste blikket - det er to hovud - begge klåre. Biletet er nær symmetrisk, og komposisjonen blir såleis litt problematisk.

Eg får og ein rar følelse med bølgene oppe i høgre hjørnet - noko som føles litt rart - dei er større - og må ha anna utspring, passar ikkje i harmonien.
Tone A.
Hei
Dette er ein vakkert stokkandbilde med friske fargar, skarpe detaljar og flott lys. Eg har ikkje prolem med å festa blikket, pga at sjølve speglinga ikkje er skarp pga ringane i vatnet. Difor er det sjølve stokkanda med nebb,auge og hode blikket søker og her er det skarpe detaljar i fjærdrakta.
Skarpe grøntonar mest metalliske pga det flotte lyse er ein flott kontrast her.
Mørke bruntonar på brystet i kontrast med det lysebrune fjærlaget på kroppen, der er også dei skarpe detaljane med.
Vatnet har mjuke ringar med fine blåtonar og innslag av haustfargar som jo er meir skarpe nederst. Øverste høgrehjørnet bryt litt av symmetrien med meir markerte bølger i vatnet, som gir ei kjensle av litt fart.
Nå er eg ikkje fuglespesialist, bildet er reint i uttrykket og med skarpe detaljar og ein fin komposisjon.
:) Tone
Inger-Lise S.
Rent og enkelt bilde med gode farger og fine bevegelser i vannet. Teknisk godt.
Spenning er nevnt her, men om et bilde skal være spennende ,er det mye vi ikke kan fotografere...Og vi må vel innrømme at spennende bilder er i mindretall her på dotten, som på de fleste fotosider.
Viktigst er at jeg tror mange hemmes av kravet om spenning og originalitet...
Jeg har selv, desverre, latt kamera hvile i lange perioder pga det...
Dette er uansett et vakkert bilde!

Inger-Lise
Odd Tore S.
Pent og teknisk sobert, uten at jeg helt føler det innslaget av din personlighet som jeg ofte finner i bildene dine.
Det er litt rart med slikt, man får etterhvert forventninger om personlig preg, som kanskje kan være nesten usynlig for den som bare har sett ett bilde og mangler den kontinuiteten som dotten kan gi.
Odd Tore
Torbjørn K.
Takk til dere siste også.

Jeg er enig i at det er nok bare fargene og det tekniske som fungerer i dette bildet. Komposisjonen og motivet er nok relativt kjedelig.

Odd Tore: Det varmer veldig at du sier at du finner innslag av personlighet i bildene mine. Det er ikke noe jeg har tenkt over selv eller prøver å tilstrebe, så det er jo hyggelig at andre ser det :-)

Torbjørn
Arnhild A.
Et flott stokkandbilde. Skarpe fin detaljer i fjærdrakta og pent speilbilde.

Mvh Arnhild
Nina E.
Flott detaljskarphet og nydelige farger. For MIN del trenger ikke bilder nødvendigvis være så spennende bestandig. Det er mye pent å se på å fotografere som ikke så spennende. Dette er severdig, synes jeg. Dessuten ligner det ganske mye på et bilde jeg nylig la ut under bildegalleriet. Mvh ne
Inger Anne Maritsdotter V.
For ein som ikkje er fuglefotograf(les:meg:) syns eg ikkje dette var kjedeleg, liker den slørete eksponeringen i vatnet(øvre del) og ikkje minst speglingen som hever dette bildet betrakteleg, bra fokus på daffy duck.

Inger Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu