Lavskrike
Bildet inngår i albumet Fugler i Gudbrandsdalen -
Utstyr
  • Nikon D200
  • Sigma 120-300mm f2,8
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/3.3
  • Lukker1/1250s
  • Nei
  • AnnetISO 500
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger576
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_221702} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Carsten A.
Den var skikkelig bra! Veldig fint lys faller på fuglen også!

MVH CA
Ole Birger S.
Enig med CA, dette var et kjempebilde. Lavskrika ser litt bekymret ut for landing på den vertikale landingsplassen. mvh ole b
Robin J.
Enig.Kjempelanding. Meget bra.
Kjell G.
Det er mye å skryte av her. Mest av situasjonen kombinert med gjennomskinnet i vingene!
Kjell Sigurd S.
Fint fanget landing. Lyset og skarpheten er topp. Bra.

Kjell S
Odd E. k.
Hei Svein!

En flott Lauvskrike som kommer inn for landing. Vingene er godt belyst der håndsvingfjærene kommer fint til syne. Styrefjærene med sin farge kommer også til syne der posituren til fuglen er bra. Det som trekker ned bildet noe, er det uskarpe (ute av fokus) treet den er iferd med å lande i. Ellers er bakgrunnen bra, utsnittet og komposisjonen.

Mvh

Odd E.
Stig B.
Flott landingsbilde, nydelige utslåtte vinger og stjert, flott gjennomlysning av samme. Flott positur. Du fikk den jeg ønsket meg i høst. Fint utsnitt.

Mvh Stig
Bent O.
Hei Svein, her stemmer det meste!!! Glimrende!!

mvh Bent
Kjartan T.
Enig i at dette er et bra bilde, men jeg føler at det er ei litt uferdig arbeidskisse på vei mot det endelige målet. Selv får jeg veldig lyst til å se fuglen litt mer forfra i denne posisjonen. Også føler jeg at jeg kikker litt for mye ned på en fugl som altså er i flukt, der et naturlig standpunkt ville ha vært lavere.

Mulig jeg forlanger litt for mye, men det virker som om du har så god tilgangang, og så mange muligheter med denne arten. Håper du fortsetter å bruke mulighetene. Bra dette Svein! Et av de bedre jeg har sett av lavskrika.
Rolf S.
Hei Svein
Ett flott bilde av Lavskrike i landingsøyeblikket, skarpheten er bra men jeg er enig med Kjartan at her har du sikkert mulighet for enda bedre bilde av denne arten, og kjenner jeg deg rett så vil det nok komme.

Men det skal være ingen tvil at dette er et bilde langt over gjenomsnittet som du kan med rette være fornøyd med.
Mvh Rolf
Joachim A.
Bare en liten kommentar til flott bilde:
Synes du enten må velge et helt kvadratisk format eller gjøre det tydelig rektangulært. Nestenkvadratisk gjør at valg av utsnitt virker litt tilfeldig, uferdig og forstyrrende for tilskueren.

Mvh. Joachim
Svein B.
Hei, og tusen takk for oppriktige og gode kommentarer. Selv om det er tydelig at flere synes godt om bildet, treffer nok Kjartan egentlig spikeren på hodet i forhold til hva jeg selv mener om bildet også.

Stig B: Vi kikket nok på dette i løpet av helga vår, dette bildet ble vel tatt lørdagen. Vi prøver igjen ;)

Joachim A: Tusen takk for tips ang format. Her er beskjæring og format ikke tilfeldig, jeg håper heller ikke det virker slik. Jeg er nok ikke enig i at formatet nødvendigvis behøver være forutbestemt kvadratisk eller tydeligere rektangulært enn dette- men jeg setter pris på at du sier ifra din mening. Takk for det.

Mvh
Svein B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu