Briskeby
Bildet inngår i albumet Konsertbilder - Konsertbilder tatt på Folken i Stavanger og på Huset på Gjøvik
http://www.visuello.no/?page_id=27
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF 17-40mm f/4L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger640
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_220732} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Alexander S.

Her synes jeg du har fanget ett godt øyeblikk. Litt for mye iso-støy for min smak. Også synes jeg godt bena hennes kunne vært med på bildet og heller hatt mindre luft på toppen.

Alexander
Oda H.

Så enig med deg Alexander. ISO-støyen generer, dette bildet er tatt med 300D på ISO 1600 ergo masse støy. Kunne ikkje ha gått ned til 800, då ville lukkertida blitt for lang. Så hadde i grunnen lite valg. Hadde eg tatt det med 5D, som eg bruker i dag, hadde det vært mindre støy, sjølv om eg hadde tatt det på ISO 3200..

Også enig ang. kapping av beina. Det vart gjort i kampens hete, og hadde eg hatt litt lengre tid i akkurat det øyeblikket hadde eg tatt dei med;)

Oda
Steinulf L.

Det var de negative sidene. De gode er den fine oppbyggingen av komposisjonen samt det tette samspillet mellom artist og publikum. Ganske spenstig bilde. For oss som har levd en stund er ikke denne korningen spesielt sjenerende.
Kai Frode G.

Hei Oda!

God stemning i dette bildet, nært og intimt. Jeg kunne gjerne tenkt meg øyekontakt mellom Lise og publikum, så jeg synes det er litt synd at hun lukker øynene.

Kornene i bildet gjør ingen ting. Den spoten som sees i venstre kant er på den annen side litt forstyrrende, men disse er jo ofte vanskelige å unngå.

Ellers så ser jeg at du fotograferer mye om dagen! Jeg synes du har tatt mange gode bilder i OA, og ofte så trenger jeg heller ikke å se etter navnet ditt for å vite at det er du som har tatt bildet! Og med framsiden i ''Innlandet'' når du jo virkelig ut til mange med bildene dine. Gratulerer!

Mvh
Kai Frode

Oda H.

Takk Kai Frode! Sånt varmer:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu