Gråværsøvelse
Når jeg sitter her med årets første snøfall så ser jeg for meg det jeg kunne tenkt meg å tatt bilde av i dag, og laget like gjerne situasjonen for å prente inn i hodet mitt at ''dette vil jeg ha''.

En sånn situasjon er jo nesten dagligdags i en kystby med flere ørnefamilier i regionen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger717
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_220380} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kjell Ivar Ø.

Begynte og lure Stig. Men det er vel ikkje daglidags at ørna glir
så flott inn I Ålesunds bymiljø. Men artigt er det. Kunne fått
brukbare flugtbilder fra altan til høgre he he.
Mvh Kjell Ivar
Geir K.

God idé du har der, men hva med å speilvende fuglene du har lagt inn på bildet? Sånn som de står nå kommer lyset fra feil side og bidrar mye til at det ikke ser 'riktig' ut. Mulig at dette da blir feil i forhold til hvilken vei de flyr da men... Ikke helt enkelt å vite hva som er best kanskje.

Du får ta med deg matpakka en sommerdag og bare vente til de kommer flyvende.

:o)
Terje S.

Ett annerledes fuglefoto dette Stig. Tror nok du hadde fått flere kommentarer vist du ikke hadde lagt ut ett nesten identisk bilde av ørn og måse forrige uke.
Syntes ørna ser litt sliten ut etter turen fra Flattanger helt til eliteserie byen Ålesund. MVH Terje fra Addeco byen Molde
Odd E. k.

Hei Stig!

Dette er vel også kjente trakter for havørna. Den har forlatt kysten for lenge siden og har inntatt også fjellvatna på jakt etter mat. Det at den oppholder seg i bymiljøet sammen med måkene er vel ikke lenge til, hvis ikke vindmøllene utrydder stammen. Et flott manipulert bilde, der det er lov å drømme:-).

Mvh

Odd E.
Stig B.

Takker for kommentarer, dette var bare en kveldsøvelse med en situasjon jeg kunne tenkt meg å oppleve. Ørna svever rundt like i nærheten av dette, så kan hende den tar seg en tur for å inspisere denne delen av riket sitt også :-)


Min første manipulasjon her på dotten, trolig også den siste.

Stig
Ann-Olaug T.

Hei..
Dette er eit bilde til eigedomsmeklaren, hi hi.. godt jobba. Brosund bilde er skikkeleg bra, men eg liker det best uten ørna.
Mvh Ann-Olaug
Hans-Gunnar H.

Da blir det bare og begynne og planlegg skjulet......skjønner jeg;)
Stiller gjerne på sjesjon til det;)
Gjør alvor av det stig, beynn planlegginga av bua di!
God Tur...
MVH Hans-Gunnar
ingeborg w.

De ser såpass limt inn ut at dette ikke funker for meg. Forøvrig ser det pent ut der.
Ole Martin D.

Ja ja . no stjeler du Flatangerørna også!! Dåkk vart høy på pæra etter opprykk!! Bare vent til dere skal til Lerkendal. Og så alle de husa helt nede i sjøkanten da!! Jeg håper vi kan fortsette å ta bilder av disse vakkre fuglene i fremtiden også men først må vi alle bekjempe disse vindmøllene som blir plassert i ørneredene. Vi har startet kampen i Flatanger og motvinden øker!!:-)
Stig B.

Jeg har bare ''lånt'' ørna di Ole Martin, vi har vår egne her nede men de opptrer ikke like prydelig som dine :-)

Vi har hatt vår egen kamp her nede mot vindmøller, landets største park var planlagt midt i fuglenes trekkrute. Ser ut som om innbyggerne til slutt ba politikerne om å finne på noe annet.
Jan Ove H.

Utrolig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu