Vinteren kom...
Disse ser like overrasket ut som en del av oss andre med sommerdekk!
Utstyr
  • Digitalt
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger544
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_219813} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Nils G.
Ja vinteren kommer hvert år.
Her har du fått til en klar fortelling og jeg liker spesielt den spennende fargesammensetting i løvverket. Og de lange snødekte greinene gir en slags virkning av tak. Flott bilde.
Hvorfor er du så gjerrig med pixlene?

Nils
Cornelia T.
ja, de ser overrasket ut :) fint, rolig og stille bilde. fin komposisjon og fint med litt farge på treet bak, samt at noen av sauene ser rett inn i kameraet.

mvh, Lia
Tom A. T.
Fin skildring av den første snøen. Den blå bjella og løvverket fungerer fint som blikkfang og bryter fint med de ellers litt monotone flatene. Forstår godt at de søker ly under trærne ;o)..
mvh Tom T
Erlend K.
Artig bilde, og fin kontrast mellom høst/vinter. Gode farger, og bra eksponert. Du kunne godt ha spandert på litt mer pixler i høyde/bredde på oss, slik at vi kunne studere bildet litt bedre.

Det neste blir vel at jula kommer overraskende på kjerringa...
Arnstein P. F.
Takker for respons og konstruktive merknader. Bildet ble til under noe vanskelige kjøreforhold. Måtte bare få med et glimt av høst i et noe vinterpreget landskap. Der og da hadde jeg bare et dig lommekamera liggende. Opptak, utsnitt og filstørrelse ''tåler'' ikke noe særlig forstørring derfor noe forsiktig med størrelse på dette utlegg.
Mvh Arnstein
Aud Elise S.
Artig motiv! Jeg opplevde imidlertid det blå på sauen som litt forstyrrende.
Blikket faller på det som skiller seg ut.

Mvh Aud
Arnstein P. F.
Til Aud Elise - Positivt at du har blikket med deg og setter fokus på detaljer, det er en egenskap som beriker ens bildebetraktning. At noe skiller seg ut kan ha ulik virkning på bildeopplevelsen.
Mvh Arnstein
Hans-Einar O.
Hei Arnstein,
Et fargemessig spennende bilde og det er vel kontrastene som fanger oppmerksomheten først og fremst. Det fargeløse landskapet som fint brytes opp av det blå på sauen samt det gule løvtreet.
Jeg liker godt det blå på bjella som i mine øyne bryter med snølandskapet og gjør bildet mer interessant.

mvh Hans-E
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu