DarkGreen #5C682A
Bildet inngår i albumet Mennesker i Farger - Tradisjonelt tenker man<br>
litt annerledes når<br>
man hører om farger og mennsker;<br>jeg liker å leke med<br>bilder, så her er en serie<br>dedikert til mennesker, og ja ..<br>farger.
Utstyr
  • Olympus E-10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLeirvoll, Olympus, Katrine, Adobe
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger597
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_21905} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Sara Julie D.

Ufattelig stilig!
Skulle likt å se hvordan det ville sett ut med øyevipper helt ut til kanten av nedre del av øyet, og uten det ''skraverte'' feltet nedenfor.
Uansett: Ufattelig stilig!

:) Sara
Torunn B.

Flott, Henry!
Får skikkelig creepy feeling her. Tøffe farger, og mangelen på detaljer forsterker uttrykket.

Torunn :-)
Linda H.

Det er mye rart a se av bilder pa bilde kritikken, men dette er en av de bildene jeg faktisk kommer til a HUSKE. Du har noe virkelig orginalt, stil og toft gaende i dette bildet. Mitt rad til deg er a fortsette a tenke i de baner du gjor na. Jeg sa de andre bildene dine ogsa men jeg synes ikke de var noe sarlig, slik som dette. Jeg har absolutt ikke noe a si pa dette bilde av negativ kritikk.Husk pa a ignorere de menneskene som sier at et bilde ma vare sann og sann. Det er ikke noe som heter at et bilde skal vare sann og sann og folge det og det lyset osv. BAre lek ogsa kommer det av seg selv. Ha det goy. Har du det ikke goy klarer man heller ikke a produsere noe slik som dette. Noe eget, bra og unikt.

Vennlig hilsen
Linda Haugvaldstad
Henry L.

Tusen takk - alltid like greit å få kommentarer. På godt og på vondt, egentlig. Må si meg veldig enig med Linda her angående regler.

Liker alltid alltid best å ta ting på ''feelingen,'' for da er det nettopp det - mine egne følelser og premisser bildene blir presentert på.

Tra fremdeles inspirasjon fra andre; det må jeg jo innrømme. Dette bildet har jeg sikkert 10 forskjellige utsnitt av - bildet er originalt av et helt ansikt - men det var dette jeg endte opp med.


Så igjen - tusen takk for kommentarer og tips.
Arne S.

Veldig, veldig bra! Helt ørn! Arne
Jørgen K.

Wow! Dette var flott!
Jarle Hrafn G.

Fett utsnitt som vanlig og bra resultat! Bra farger også sel vom ejg vanligvis sliter litt med ''gusjefarger''! :^)

-Hrafn
Lars-Anders M.

Kreativt og spennende. Bra!
svein-arild o.

##################### #######^^^^^^^^^^^^###### #####^^^^^^^^^^^^^^^^^###### ####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^##### ####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^##### ####^^^^^#####^^^^^^#####^^^^^### ###^^^^^######^^^^^######^^^^^#### ####^^^^^######^^^^^######^^^^^^### ###^^^^^^^####^^^^^^^####^^^^^^^#### ###^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^### ###^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^### ###^^^^##^^^^^^^^^^^^^^^^^##^^^^^### ###^^^^###^^^^^^^^^^^^^^^^##^^^^#### ####^^^^###^^^^^^^^^^^^^^###^^^^### ###^^^^####^^^^^^^^^^^####^^^^#### ####^^^^#####^^^^^^^^####^^^^^### ####^^^^###############^^^^##### ####^^^^^###########^^^^^##### #####^^^^^^^^^^^^^^^^^###### #######^^^^^^^^^^^^###### ##################### ################

BmT
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu