Havørn og åtselfugler
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-10-26 22:16:59
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-10-26 22:22:37
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon 1Ds Mk II
  • 500 f.4 + 1,4x
  • Brennvidde700mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/100s
  • FilmtypeISO 640 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger549
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_218841} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Robin J.
98 visninger og ingen komentarer. Merkelig. Dette er jo et flott bilde som absolutt trenger en positiv kommentar. Flott positur på ørna og god skarphet. Bra plassering i bildeflaten med ravn og kråke som tilskuer. En fin dokumentasjon av en situasjon som oppstår i naturen rett som det er. Ville tatt en liten kutt for å fjerne den uskarpe steinen i nedre bildekant. Mvh RJ
kristian n.
utrolig bra bilde, helt rått!!!
Geir Helge S.
Flott bilde Bent. Jeg får en følelse av at det kanskje er presentert litt for lyst, kan det være noe i det? Den tekniske kvaliteten forøvrig er jo som alltid god. Uttrykket til den unge havørna er fantastisk!
Mvh Geir
Bent O.
Hei dere og tusen takk for innlegg! Trodde en stund at ikke det skulle komme noen innlegg her, men så dumpet det inn litt allikevel. :-) Ikke alltid lett å forutse hva som faller i smak hos den enkelte, men det er jo moro uansett.

GHS: Mulig du har rett med tanke på at bildet kanskje er noe lyst. Skal prøve å legge ut en versjon som er litt mørkere. Takk for tipset og hyggelig melding.

mvh Bent
Geir Helge S.
Jo, jeg liker v3 bedre. Grunnen til at jeg kom med dette forslaget var først og fremst det at ørna ser ut til å være våt. Jeg så derfor for meg at bildet var tatt i regnvær, og at en noe mørk tone i bildet ville kunne fremme formidlingen av det tunge været.
Missunner deg disse foringsplassene!
Mvh Geir
Stig B.
Synes også #3 passer best med den våte fuglen.

Flott positur på en våt fugl, noe som sladrer om forholdene. Også fint å se både ravn og kråke, som viser hvor nært de holder seg til matfatet selv om storebror er der. Enig med Robin angående uskarp stein.

Regner med at dette er fra Flatanger?

Mvh Stig
Bjørn Olav M.
Fantastisk flott! Skjelden posityre fra fuglen her, du har klart gjort en fantastisk jobb med å nærme deg dyret. Virkelig imponert.
Svein B.
Er enig i at ver #3 kler motivet best, havørna er jo et beist av en fugl, og bildet viser fint hvilke dimensjoner denne fuglen har, ravnen blir puslete her.
Ellers er posituren fin. Havørna er også en langt mer spesialisert åtseleter enn jeger, og i så måte har du der ett kledelig åte også.

Mvh
Svein B
Bent O.
Hei igjen og takk for nye kommentarer:

GHS: Du har helt rett i at bildet er tatt i regnvær og derfor er også ørna våt. Synes selv også at ver. 3 ble best, så takk for forslaget. Når det gjelder foringsplassen Geir Helge, så er bildet tatt fra ett av Ole Martin's skjul i Flatanger. Hadde det vært hos meg skulle jeg foreslått at du kunne kommet på besøk mot et bytte av en plass i Hegre-skjulet ditt. :-) Men desverre, har ikke neo å tilby i bytte.

SB: Korrekt Stig, bilder er som nevnt fra Flatanger i vinter. Steinen kunne lett vært fjernet, og mulig det burde vært gjort.

BOM: Takker for hyggelig kommentar Bjørn Olav, men det er ikke mye imponerende fra min side dette. Som nevnt i denne kommentaren har jeg kun leid meg inn i et skjul. Det som kommer nærmest imponerende må være at man klarer å sitte i timesvis å vente på at noe skal skje. Spesielt når gradestokken kryper nedover de blå.

SB: Takk for hyggelig kommentar Svein.

mvh Bent
Ole Martin D.
Hallo Bent. Rått bilde fra en normaldag for disse dyrene i norske skoger og fjell for tiden,masse slaktavfall etter jakta.Må bare fortelle deg at Kongeørnskjulet er utvidet, isolert og panelt!! Det samme skal skje med skjulene ved havet. '' Æ håpe du slæpp å frys....''. Lev vel.
Bent O.
Hei Ole Martin og takk for innlegget. Nå høres det ut som om jeg bare kan selge dunjakka mi som ble innkjøpt for annledningen?? :-) Kongeørnskjulet frister VELDIG, og jeg kommer garantert tilbake. Håper du ellers har det bra.

Mvh Bent
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu