En ensom benk
Denne benken står på toppen av en bratt gangvei. Kjekt å ha for en gammel og skrøpelig som har strevd seg opp.
Bildet inngår i albumet Landskap -
Utstyr
  • Canon Powershot G1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger395
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_218787} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Stig Børre E.

Hei Rune.
Jeg har kikket på dette noen ganger. Bildet har helt klart tekniske svakheter.
Uskarpt og utbrendte områder. Men stemningen er allikevel spesiell, liker tonene og komposisjonen. Syns det positive oppveier det negative her - liker dette.

StigB
Ellen Therese R.

Hei Rune,
Støtter Stig fullt ut her. Blir umiddelbart oppmerksom på det hvite området, og hvordan den ''blender'' for løvet rundt. Men som Stig sier så ligger det noe spesielt i stemningen her som veier opp for det.
Mvh Ellen
Sven-Erik N.

Hei Rune

Helt enig med de andre, her er stemningen viktigere enn det teksniske. Flott valg av fargetone, tror det ville blitt et ganske annet bilde i normale farger...

Sven-Erik :-)
Rune S.

Takk for hyggelige og velvillige kommentarer, alle tre;-)

Mvh
Rune S
Sverre H. S.

Stemningen fanger også meg. Uskarpheten trer nesten fram som en effekt. Svart er noe gjengrodd, ''utbrenthet'' finner ikke jeg så mye av, men begge deler fungerer på en måte i uttrykket bildet har. Nok mye fortelling og symbol i bildet; benker, små veier og store trær har ofte mye på hjertet. Sepiatonen fungerer godt.
Anne-Lise S.

Rolig stemning i dette motivet. Det har du fanget fint. Veien opp er bratt, og tittelen din + kommentaren passer godt. Godt valg av farger. Passer utmerket. Ser det utbrente som allerede er nevnt. Kan dempes noe selvfølgelig, men uttrykket her er det viktigste.

Anne-Lise
Hans-Jørgen H.

Hei Rune!
Sikkert en del ''virvar'' rent teknisk, men for meg er stemningen bildet formidler viktigst. Vakkert og tankevekkende. Kan betrakte det lenge, og ''ser'' nesten for meg en gammel, hvithåret mann med stokk som kommer over bakketoppen, eller et eldre par. Eller sittende på benken..... Midt blant fallende høstløv....Ville gitt en ''dobbeltdimensjon''.
Rune S.

Hyggelig at dere likte bildet og stemningen! Tusen takk til alle tre!

Mvh
Rune S
Peter W.

Sepiatonen är riktitgt fin och du har fått till en mycket fin stämning i den här bilden! Man får nästan lust att slå sig ner på bänken en stund, snyggt genomfört.

Mvh Peter
ingeborg w.

Jeg liker godt symbolikken her, med benken de gamle kan hvile på, (livets) høst og lyset en beveger seg mot. Jeg skulle dog gjerne sett bildet noe skarpere, kortere lukkertid som også ville gitt mindre utbrent høylys.
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer, Peter og Ingeborg! Jeg er enig med deg Ingeborg. Det hadde kunnet blitt bedre slik.

Mvh
Rune S
Avsluttet .

Hej Rune!

Det här känns som en plats dit man alltid får komma. En plats där man bara får vara. Inga krav. Bara sitta och tänka en stund. Eller bara sitta och känna.
Här är man ensam men ändå inte. En bild med fin känsla tycker jag. Skulle gärna sätta mig ner där just nu. Och bara vara.

Mvh
Malin
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Malin! Fott å høre det av en proff:-)

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu