Utstyr
  • Canon Eos 20D
  • Sigma Sigma 18-55mm F2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger462
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_218059} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Arne S.
Herlig hverdagsskildring! Det er fint at innpiskeren er avbildet fra innsiden. Det gir god lysvirkning samtidig som gatemiljøet beskrives på en lettfattelig måte. Tiltingen er perfekt utført. Pressen i buksa like så. Men jeg ville ikke drukket vin av det fete kjøkkenglassene.

:)
Helge L.
Dette var virkelig nydelig. meget spennende lys her. Nydelig s/h-arbeid også. Et fortellende og stemningsskapende bilde. Bildene dine er forøvrig et hyggelig bekjentskap, du havner nok i bokmerkene mine. :-)
mvh
Helge
Avsluttet .
Et flott bilde, nydelig lyssetting :)
Likte det at det ser ut som om det ene buksebeinet er mørkt og det andre lyst.
Men det forstyrrer litt når døra i bakgrunnen er skjev.
Heidi Helene S.
Nei så hyggelig å få kommentar så lenge etter ''innleggelse''!

Takk takk Tone, men det er ikke jeg som har lyssatt, her må naturen få all æren. Den skjeve døra er og forblir skjev i forhold til alle andre vinkler i dette bildet, det er slik i virkeligheten, og da ble det slik på bildet også. Noe annet er om jeg selv var i vater når bildet ble tatt, husker jeg drakk øl til den fantastiske baccalaoen de serverte der.

Tillat meg å komme med følgende sitat:

''(...) det er det skrudde som gjør verden tredimensjonal. Hvis du vil ha alle ting streite, må du flytte til en verden konstruert med vinkelhake''

Haruki Murakami - kafka på stranden.




Avsluttet .
Jeg vil slutte meg til Arnes kommentar og legge til at jeg synes det er spennende hvordan du har et så tett utsnitt i alle kanter. En virkelig god eksponering med bruk av naturlig lys. Rolig og godt. Glassene trekker litt for mye av min oppmerksomhet, men ellers liker jeg dette bildet svært godt. Flott bruk av sortHvitt.

perarne
Heidi Helene S.
Hei perarne :-)

Takk for kommentar. Jeg har brukt mye tid på å forstå hvordan eksponere korrekt i naturlig og blandet lys - det er her den største utfordringen ligger for meg - og det er en fryd når jeg får det til sånn noenlunde.


Heidi Helene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu