HALLOOOOOOO......
2 hyggelige pensjonister i Jødiske kvartalet i Marrakech
Utstyr
  • canon eos 100
  • -
  • Blender-
  • Filmtypefuji 100 asa dias
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger598
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_217971} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Nikolai E.

Helig bilde med kjempefine farger. Du har tydeligvis gjort en bra scanning med denne gjengivelsen. Jeg synes bildet fortjener en anbefaling!
Avsluttet .

Veldig fin miljøskildring,likte dette godt.
Hilsen Tone!
Anne-Lise S.

Artig miljøskildring fra Marakesh dette, Aase! Det ser ut som du har god kontakt med modellene her. Mannen som roper til deg med glimt i øynene, og kvinnen som smiler forsiktig. Fargene passer omgivelsene, duse og forsiktige. Her trengs ingen ''smell'' for at bildet skal synes. Her er det helheten som gjelder. Vet du hva bokstavene på veggen til venstre betyr? Har de betydning for motivet? Bildet er luftig og fint rundt personene. Beskjærer du det kan det se ut som om bildet blir mer ufokusert; kan se en del småkorn i det sorte på buksa til mannen. Slik det er nå er det passelig fokus. Flott at du har unngått sterke skygger. Ser ut som bildet er tatt i veldig godt lys ift. akkurat det?

Anne-Lise
aase r.

Takk for kommentarer.

Jeg vet ikke hva bokstavene betyr, men disse firkantene malt på veggen, ble jeg forklart var noe med valg å gjøre. Andre steder med samme malte rubrikker hadde tall og tegn. Mulig en måte å forstå utviklingen av mandater etc.

Det er fortsatt stor analfabetisme i Marokko, selv om Kong Hassan garanterer gratis skole for alle. Problemet er at de mange steder er avhengig av at barna ennå må hente vann fra vannposter, gjete dyr, og bruker mye tid på det. Pluss mange ikke har råd til bøker, penn og papir.

Hvis noen vet sikkert hva dette er, skulle jeg gjerne vist det.

MVH Aase
Rune S.

Meget fin miljøskildring! Sjarmerende bilde, synes jeg!

Mvh
Rune S
Odd Tore S.

Et annerledes miljø bra skildret.
Artig med forskjellen i personenes holdning til fotografen, en aktiv kontaktsøkende, den andre heller passiv og kanskje med et snev av skepsis.
Spennende egenportrett du har, med sølvfargete englevinger hadde det bokstavelig talt tatt helt av!
Odd Tore
aase r.

Tusen takk for kommentarer.

Satt på samme lille torg en hel dag og de ble vant med meg. Vi fikk morsom kontakt pga språkvansker. Artig også, bli forklart firkantene bak, på arabisk og kroppsspråk, og ikke kunne arabisk.

OT: Hadde jeg hatt vinger så hadde jeg flydd, he he...

MVH Aase
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu