ok
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon Nikon AF-S 18-70 mm 1:3.5-4.5 G
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger535
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_217434} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jan Arne S.

Flotte farger og modell, fargene kom veldig godt fram og det ble en fin positur, du fikk ''fanget'' modellen bra her. Eneste som jeg har å utsette er at det som er under haken hennes er ute av fokus, personlig synes jeg ikke noe om det, men det kan jo hende du ville gjøre det.......... Når jeg tenker meg om så kanskje er det hele vitsen med bildet; å framheve kun ansiktet....og da er jeg enig med deg.....eller tar jeg feil:-)

Jan A
Hanne S.

Egen vurdering: ok??? Du er beskjeden,du. Dette er et blikkfang av dimensjoner! Utrolig lekre fargekombinasjoner, blått,hvitt og varm orange. Flott positur, hånden balanserer liksom hele bildet. Men jeg lurer på om det hadde vært bedre med hel neglelakk,og ikke flassende :).

-Hanne.
Karine A.

Hei Jan Arne!!
Du fikk det rett til slutt :) Takk for kjapp kommentar forresten!! Intensjonen bak bildet er nettopp å la ansiktet '' komme ut av'' bildet, fordi det modellen, øynene, ansiktstrekkene som er viktig her. Så at det er uklart under hakepartiet var intensjonen hele veien med akkurat dette bildet. Jeg syns det fungerer slik. Takk for at du luftet tankene dine med meg :)

:) Karine
Karine A.

Hei Hanne!
Blir så overrasket når kommentarene kommer så kjapt :) Takk for gode ord!! Det er alltid like gøy! Ja, jeg vet om den flassende neglelakken..... den burde kanskje vært fikset på, men samtidig syns jeg det var en litt artig detalj, noe som gjør mange av de andre bildene jeg tok av denne modellen litt spesielle! Men du har kanskje rett i at på dette bildetburde den kanskje vært av eller på :)

:) Karine
Eivind B.

Dette synes jeg var pent. Ser ut som du har gjort en grundig jobb underforberedelsene også. Nydelig hår og sminke. Perlekjedet tilfører enda mer glam, selv om jeg er usikker på om det tilfører bildet i seg selv så mye ekstra. Men blikket til modellen er veldig bra og utsnittet faller også i smak.
Good job! Mvh Eivind
Svenn H.

Flotte farger, pent avslappet mykt uttrykk. Modellen virker bekvem og veldig fargerik. Litt shabby neglelakk på pekefingeren trekker ned (lol). Håret blir litt for dominerende så jeg ville prøvd med et tettere utsnitt der kun nederste del av luggen var synlig. Ellers et flott portrett!

Hilsen, Svenn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu