Fuglebadet
Synes det ble vakkert med det hvite og gule i prestekragene imot det klarbå. Skyggene som kastes imot bunnen er også fine. En fin varm sommerdag.
Bildet inngår i albumet Stilleben -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-10-15 17:32:41
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-10-15 17:37:49
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2006-10-15 21:18:18
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2006-10-15 23:41:14
    Versjon #5
Utstyr
  • Canon Powershot G1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger235
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216816} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Tone A.

Hei
Dette er eit vakkert bilde kor blåtonane og margerittane gjer bildet elegant. Blomane forsterkar den bua linja slik som kanten viser øverst i høgrehjørnet, og dei gir fin dybde til bildet Skarpe detaljar på blomane, kor skuggane gjentek formene til kronblada. Refleksjonen av sollyset forstyrrar i dyllen litt, elles eit vakkert bilde som eg ville hatt litt større. Alle krukkene mine har slike blåtonar, men fuglebad har eg ikkje.
:) Tone
Avsluttet .

Kjempefint,og det fortjener absolutt å være større.Nydelige farger sammen dette her.
Hilsen Tone!
Sven-Erik N.

Hei

Flott ide og bilde, men et par ting. Litt sjenerende at kanten på fuglebadet øverst til høyre synes, du kunne gitt det litt tettere utsnitt. Synes også at fargene er litt kalde, ser ikke helt ut som en varm sommerdag. Hadde også vært fint å se det litt større. Men det er et fint bilde...

Sven-Erik :-)
Rune S.

Takk for de hyggelige kommentarene! Det ble desverre et litt lite utsnitt, . Nå har jeg rettet opp det kalde, Sven-Erik. Vet ikke om jeg får til et pent, tettere utsnitt. Det kalles et fuglebad, men jeg vet ikke om det har vært noen fugl i det. Det er bare vakkert med litt ''blått'' vann.

Mvh
Rune S
Anne-Lise S.

Tone sier det meste. Dersom du skulle kuttet kanten oppe til høyre, vil du forstyrre skyggene på nedre margeritt, noe du ikke bør gjøre. Da heller ville en cloning for å få bort kanten duge mye bedre. Liker v3 ekstra godt. Herlige fargetoner og flott med skyggene som gjentar buen, som Tone sier også.

Anne-Lise
kåre l.

Jepp :-)
Versjon 3 falt meget godt i smak her.
Skyggene og blåfargen samt strukturen i bunn.
Blomstene kunne kanskje vært litt hvitere.
Rune S.

Takk for kommentarer, Anne-Lise og Kåre! Nå har jeg klonet på litt ekstra på #4. I Versjon #1 er blomstene litt for kalde og hvite. I de neste 3 versjonene er det en liten forskjell i gultoner. Det er små marginer.

Mvh
Rune S
Bente K.

Jeg likte godt at vi ser skyggene til prestekragene også her. Et sommerlig og fint bilde. Jeg foretrekker v3, der blir ikke fargene så harde som i v1.
mvh Bente
Tone A.

Hei
Skal sei at du har jobba med versjonane dine. Men her er det versjon 3 som blir min favoritt pga litt varmare blåtonar, men kronblada blir litt gultona her.
Versjon 4 er også fin i større format men det mørke skuggepartiet trekker ned og litt av elegansen forsvinn også.
Eigentleg ser eg nå at eg likar best versjon 1 pga at kronblada er så kvite og er så fin kontrast til dei lekre blåtonane. Med eit større bilde meinte eg at du t.d kunne hatt det same bildet i 631X 587 pixels, i staden for å ta meir med i bildet. Kjempebra jobba med dette elegante bildet.
:) Tone
Rune S.

Takk for kommentarer og råd, Bente og Tone! Det ble litt versjoner og misforståelser, pluss fortolkninger:-)

Mvh
Rune S

Stig Børre E.

Flott dette. Friske farger og flott komp.
Versjon1 er best i mine øyne.

StigB
Ivar B.

jeg går for versjon 1. Deilig farge med blanding av kalde og varme farger. Enkel og ren komposisjon i fin linje. Skyggen av blomsten i vannet frisker opp. Likte dette jeg!! Mvh Ivar.
Cornelia T.

Hei Rune,
Dette er et fint bilde, enkelt og elegant, liker det godt. Fint lys og komposisjon.
mvh, ct
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer, Stig Børre, Ivar og Cornelia! Hyggelig at dere likte bildet!

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu