The Umbrella Man
Litt slitsomt med alle paraplyselgarane i Roma. Her er ein av dei foreviga med kameraet.
Bildet inngår i albumet Roma - Studietur med mediedesignklassa til Roma. Fleire bilete her: http://www.visuello.no/?page_id=19
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 24-105 f/4L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger415
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215915} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Steinulf L.

Enkelt og pent. Greit med paraply tilgjengelig når regnet kommer. Må innrømme at jeg ikke kjenner igjen denne inngangen. Denne 1700/1800 talls paven satte navnet sitt på alt fra Fontena di Trevi til pavens staller...
Avsluttet .

Dette likte jeg,stilig med han lille fargerike mannen foran den store døra.
Hilsen Tone!
Torild H.

Gjør døren høi...

Ja, det kan være slitsomt med selgere på reise, og kanskje ekstra godt å komme hjem igjen til norske palle-butikker, så å si fri for betjening.

Blir helt slått i bakken av fargene i bildet her, nesten usannsynlig, som når en blir overrumplet av god musikk, når en minst kan vente det. Fin tekstur du har funnet/fått til i døra. Mannen kan se litt oppstilt ut, men når formålet er så bra...

Mvh Torild
Oda H.

Eg synes mannen er komisk:) Og illustrerande på ALLE paraplyselgarane, og dermed gjer det ikkje noko at det er ''oppstilt''. Det stod egentlig ei dame ved sida av, men ho forsvann visst med kloneverktøyet i photoshop;)

Oda
Rune S.

Veldig stilig fotografi og komposisjon! Bra klona! Meget fint med kontrasten mellom den fargerike mannen og døra.

Mvh
Rune S

Kai Frode G.

Jeg så dette bildet for første gang på et veldig tregt trådløst netverk på et hotell. Bildet åpenbarte seg nesten linje for linje nedover, og utfra det stilmessige og de tunge fargene øverst, så må jeg si at jeg begynte å le litt når paraplyen dukket opp. En prest eller en nonne eller noe liknende var noe jeg kunne forventet ut fra stemningen i bildet, men ikke en fargerik paraplyselger. Kontrastene gjorde denne bildeopplevelsen litt morsom. Kult bilde!
Bra klonet også forresten.

-kai frode-
Ole Birger S.

Det jeg reagerer på er den kraftige putefortegnelsen,og dersom det skulle være et godt innhold i bilde, så forsvinner det bak de tekniske skavankene.
Oda H.

Skal ta meg tid til å rette opp i fortegninga en dag. Takk og lov for CS2 :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu