Jeg ser deg
Blir man sett, blir man lettere forstått.
Jeg vil forstå, derfor vil jeg se.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger445
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215836} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
monica p.

Hallo Ayla.
Liker hvordan sminken går igjen i ramma her, selv om ramma kanskje blir litt i meste laget etter min smak, men helheten er grei.
Savner litt mer konturer rundt munnen på modellen, den går liksom i ett med resten, i alle fall overleppa.
Nesen ser jeg nesten ikke, kan bare såvidt skimte den der inne:o)
Jobb litt med det, så har du et flott og litt annerledes bilde.
Mvh Monica:o)
Nina R.

hei.. enig med det over.. jeg synes det med ramma var kult.. det er det som gjør bildet annerledes. synd kanten på leppa forsvinner og at nesen ikke synes..
Rune S.

Kjempefin komposisjon og idé. Enig med de over når det gjelder konturene.

Mvh
Rune S
Ayla I.


Takk for kommentarene. Jeg er enig med overleppa den kunne ha vert tydeligere. Men nesa har jeg fjernet med vilje. Jeg ville ha et flatt og litt tegneserie/manga aktig utrykk. Jeg hadde tydeligere kontraster men blekte dem for å få huden til og stråle ut lys. Men er glad for og få andres mening hvis dere ikke synes det passet. Jeg tenker litt mer kunst enn foto i mine bilder, men må lære meg og balansere de to utrykkene så det faller i smak for de fleste. Vil gjerne ha flere meninger om noen er enig eller uenig med meg :)
Avsluttet .

Kjempetøft!
Jeg er så uenig med de forrige kommentarene, så du hadde fjernet den med vilje med en gang og digget det umiddelbart! èn ting jeg har lært her inne er at man skal holde på stilen sin, uansett hva andre sier. Det er det originale som holder lengst. Og du slår gjennom med dette bildet hos meg iallefall!

Et veldig drømmende uttrykk har dette bildet og masse av det jeg ser i et bilde,- og ikke minst originalitet! Godt jobbet, syns jeg!


-Ingunn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu