~ Freedom ~ Flying ~ Falling ~
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger270
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215084} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Andreas S.

Hei

Først litt usikker på om plasseringen i bildet var bra, men mtp ''falling'' i tittelen så synes jeg at det passer god i nedrekant av bildet (uten at jeg helt vet hvorfor)

Ønsker meg at hopperen hadde en rødere skjerm, men det er jo ikke så lett å fikse.

mvh
Andreas
Reidar H.

Takk for innspill Andreas.

Jeg har flere shots av samme hoppet, og det som gjorde at jeg valgte dette, med dette utsnittet - var nettopp at hopperen kom inn for landing i denne fasen. Derved kom både tittel og plassering naturlig.

Jeg tok bildet på en solrik dag, og selv med øket fargemetning, så fikk jeg ikke sterkere farge på skjermen. Da måtte jeg nok ha benyttet filter for å kunne oppnå samme eksponering (tror jeg).

I øvrig var hoppet til ære for en års-jubilant som stillte med et rikholdig bord og gjestfrihet. Det hadde vært verdt et bilde i seg selv, men jeg tok dog ingen ;-)

Vyrdsamst
Reidar
Svenn H.

Bra fanget. Man kan se på måten hopperen holder føttene at han er på vei inn for landing. Dog hadde jeg ønsket meg mer luft under han, og kanskje noen detaljer i nedkant (fjell, etc.). Det hadde føltes mer naturlig selv om jeg skjønner ideen din. Han virker litt ensom på en måte.

Hilsen, Svenn
Tone A.

Hei
Eit flott fanga motiv i rette tid før han går inn for landing. Eg saknar ikkje noko landskap under han, pga bildet har eit reint uttrykk pga den rolege himmelen som har lekre blåtonar. Ein flott positur på mannen og fin komposisjon der trådane, fallskjermen og dusken som heng bak tauet gir dybde og kontrast til himmelen. Eit flott fanga motiv med skarpe detaljar!
:) Tone
Avsluttet .

Jeg likte dette bildet godt,syns det var bra at det bare var ham og himmelen.
Hilsen Tone!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu