Hegre på is
Vet ikke om det er noe spesielt med dette bildet, men jeg stopper ofte opp og ser på det når jeg blar igjennom det. Føler det kanskje har noe ved seg utover et ordinært artsportrett?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger298
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_214685} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Carsten A.

Det er vel et teknisk bra og rett på sak artsbilde dette er. Hegre er en fugl det ikke er helt enkelt å lage gode artsportretter av, og omgivelsene her er bra for dette formålet. Men jeg kan ikke være enig i at dette gir noe mer enn det man venter av et bra artsbilde,

MVH CA
Robin J.

Teknisk bra bilde. Bra artsportrett. fine og rolige omgivelser.
Mvh RJ
Avsluttet .

Fint artsportrett. Fin bakgrunn som stod godt til hegren. Mvh Liselotte
Bjørn Olav M.

Hegre er en veldig sky fugl (ihvertfall rundt her), og til tross for flere timers arbeid og mye frem og tilbake har det ikke meg lykes å ta noen som er verdt å legge ut her på dotten. Dette derimot hadde jeg vært strålende fornøyd med. Flotte detaljer, godt lys og en naturlig posering fra Hegren.
Stig B.

Teknisk bra, og som de fleste sier: et godt artsportrett. Du får her godt fram fuglens karakteristika, bakgrunnen er rolig og fin og forstyrrer ikke hovedmotivet.

Jeg synes imidlertid at fuglens positur her, sammen med det rene miljøet rundt, gjør bildet statelig og dekorativt, og for meg når det derfor ut over det rene artsportrettet også.

Mvh Fattern
Bengt Erik E.

Flott portrettbilde av fuglen. Hvor har jeg nå sett den fuglen før??? Først tenkte jeg egyptiske hieroglyfer, deretter fuglen på melkesjokoladen men er ikke sikker der heller. Noe spesielt er med den fuglen på bildet.
Thomas B.

Takk for kommentarer.

Dere har nok rett. Det er nok ikke noe mer ved dette bildet enn et normalt artsportrett.

Mvh
Thomas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu