Morenerygg
Prøvde å få fram kontraster i landskapet i tillegg til de markerte tegninger lav kveldssol skaper.
Utstyr
  • Canon eos 1n
  • Canon 100 - 300 mm
  • Brennviddeca 250mm
  • Blender-
  • FilmtypeVelvia 100
  • Nei
  • AnnetStativ, selvutløser og solblender.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger892
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_214637} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Inger-Lise S.
Du har absolutt klart å få fram kontrasten. Her gjorde diagonalen i landskapet seg godt. Fin høststemning.

Inger-Lise
Caroline M. S.
Kan godt tenke meg at dette så fint ut i virkeligheten, men synes ikke du har klart å videreformidle det gjennom bildet. Hvor mye (eller om) du har jobbet med dette i PS (evt annet billedredigeringsprogram) vet jeg ikke, men fargene ser ikke gode ut på min skjerm. De lyseste partiene i ''trekanten'' (under moreneryggen) ser gråturkise ut, mens fjellet bak har fått en kraftig, kunstig blå farge. Også trærene fremstår som kunstig gule og lysegrønne og partier er utbrente. Kan heller ikke se noe skarpt på bildet og det er vanskelig å se om ''trekanten'' er en haug/et fjell eller en fordypning i landskapet. Den ser i grunnen mest ut som den kommer fra et annet bilde og er klippet og limt inn.

Ser du har scannet bildet og jeg lurer på om originalen også ser ut som dette eller om bildet har forandret seg mye fra veien fra dias til digitalt.
ingeborg w.
Jeg må si jeg liker motivet. Det er et godt utsnitt med diagonalen og de friske høsttrærne til å pynte opp. Desverre er det så uskarpt at det ødelegger opplevelsen for meg.
Arnstein P. F.
Kjekt med velbegrunnede tilbakemeldinger til det som legges ut og er med på å se sine egne bilder på en ny måte via andres merknader. Det som dere har merknader- og spørsmål til er jeg svært så enig i og vil prøve å besvare noe. Sluttproduktet vart et noe ''oversminka'' bilde med avvik fra orginale farger, lys og kontrast. Meningen var ikke at dette skulle framstå som noe glannsbilde fra høstfjellet - tok tak i en liten bit og slik ble det denne gangen. Ved å stedfeste dette til Dørålen og filmen Velvia 100F gir vel noe svar på skogbunnvegitasjon og fargeutfall. Utsnitt av et telebilde i småformat av ikke alt for god skarphet gir et noe ullent resultat. Et spennende område å ferdes i
Mvh Arnstein
Kathe N.
Hvorfor ikke prøve ut nye uttrykksmåter ned et ''ordinært'' bilde? Jeg synes det er spennende med fotografer som tør å avvike fra den brede vei. Farger, kontraster og linjer gjorde dette bilde spesielt spennende å se inn i :-)

Mvh.
Kathe.
Arnstein P. F.
Takker for god støtte i mitt forsøk på å vise noe annet i de alt for mange og ordinære naturskildringer. En havner lett opp med de vedtatte og oppleste normer.
Mvh Arnstein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu