AxA = BxB + CxC
Naturens egne rettvinklede trekanter...
Utstyr
  • Nikon D2X
  • Nikon AF 50mm f/1.8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/80s
  • FilmtypeRAW, ISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger738
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_214142} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
ingebjørg fyrileiv g.

Utsøkt skarphet og metalliske blåtoner. Fascinerende mønster og
et fint utsnitt er det også. Likte dette godt. Utbrente områder her og der
skjemmer ikke. Flott bilde!

-ingebjørg
Monica F.

Hei Tor-Erik! Dette var stilig altså - hva er det egenlig?? Tittelen var knallbra, og bildet likeså! Fargen gjorde hele bildet spesielt og spennende, og de utbrendte områdene gjorde bildet ekstra spennende i mine øyne. Veldig annerledes, og det fenger! Utrolig facinerende bilde må jeg si - krevde litt ekstra betrakting dette ja!
Mvh Monica
Jan Frode A.

Jeg tenker isroser og frost, i alle fall er det kaldt og blått.
Stilig ja, med spennende former med triangler som bygger opp helheten.
Fint utsnitt som forsterker linjene.

mvh Jan Frode
Tor-Erik E.

Heisann! Takker for kommentarer. Venter litt med å avsløre, det kommer sikkert noen som klarer å se de små ledetrådene i bildet og avsløre motivet etter hvert:) Og, ingenting er tilfeldig her, høylys og skygger er akkurat som jeg vil det skal være.

Tor-Erik
Avsluttet .

Vakkert! Aner ikke hva det er, men det faller definitivt i smak. Gjetteleken ville kanskje være enklere hvis vi visste noe om målestokken?
Avsluttet .

Dette var virkelig et flott bilde og jeg tenker som Jan Frode at det er frosset vann.Men er slett ikke sikker.Nydelig var det iallefall.
Hilsen Tone!
aase r.

Fine linjer og farger.

Tiltaler meg.

Er fryktelig nyskjerrig på hva motivet er.

MVH Aase
willy m.

Liker dette godt..herlige naturlige mønstre..ser ut som frosset is i en vannpytt for meg...er usikker på om jeg ville tatt vekk bladet som er nederst..det sier noe om målestokken her da og er ikke sikker på om det er en god ting her:)liker at jeg ikke helt vet og det er heller ikke viktig å vite synes nå jeg da.
mvh willy
Tor-Erik E.

Heisann...
Godt observert Willy. Bladet er ikke fjernet med hensikt, for å gi en liten ledetråd på hva dere ser på. Så kan man jo diskutere om det tilfører bildet noe eller ikke:) Men som sagt, is i en liten sølepytt.

Tor-Erik
willy m.

Nå når jeg vet det så ville jeg definitivt tatt vekk bladet....tror jeg..he he uansett et veldig godt bilde..og det gir rom for å tenke og reflektere og synes det fortjener en anbefaling...
mvh willy
Monica F.

Hei Tor-Erik! Is i sølepytt, jaja, så enkelt men dog så sinnsykt stilig! Godt observert :-) Kjekt vinteren ikke er så langt unna nå da.... blir vel endel stilig fra deg fremover! Gleder meg til fortsettelsen :-)
Mvh Monica
Ivar B.

Herlig isbilde dette. Flott kald blåfarge, som understreker kulden. På et vis er bildet noe kaotisk og krevende, men samtidig holder du styr på alle linjene gjennom en god komposisjon slik at jeg føler ro ved å se på bildet. Bra! Mvh Ivar.
Steinulf L.

Et av de bedre isbilder jeg har sett. På tross av mange elementer er det en kjølig ro over bildet. Teknisk ikke noe å sette fingeren på her.
Arnhild A.

Hei

Har sansen for bildet ditt. Liker linjene og fargene. Flott komposisjon.

Mvh Arnhild
Inger-Lise S.

Abstrakt og lekkert med fine linjer, vinkler og lekre blåtoner :-)

Inger-Lise
Kurt S.

Har sittet en god stund og spekulert. Hva det egentlig er klarer jeg ikke å gjette-:) Is og noen fantastisk flotte linjer, trekanter, kryss etc. ser jeg iallefall.
Synes godt bladet kan være der for å vise dimensjonene og bryte litt opp i den stramme geometrien.
Et superbra bilde.
Mvh Kurt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu