- Septemberstemning på Solastranda -
Natt til 28.sept. bles det stiv kuling på Jæren. Dagen etter låg det tangklattar bortover Solastranda, og i sanden såg ein merker etter sjøen som slo oppetter stranda om natta. Her bles det friskt, men sola varmar framleis 28.sept.
Bildet inngår i albumet -Solastranda i allslags ver- -
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 10-22mm f/3.5-4.5 USM
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger531
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_214039} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ivar B.

Ja dette bildet var det driv i Tone! Godt komponert og fin flateinndeling. Jeg likte forgrunnen veldig godt med spor og tangrester, samt det herlig blåe lyset i skyene lengst bak. Dette bildet formidler godt en flott høstdag ved havet. bra. Mvh Ivar.
Rune S.

Jeg synes dette er et nydelig høstbilde. Flott komponert og fine farger. Fint perspektiv og dybde.

Mvh
Rune S
Avsluttet .

Enda et fint bile fra deg Tone.Likte både fargene,komposisjonen og dybden.Herlig bilde og det gir meg lysst til enda en tur på stranda.
Hilsen Tone!
Ellen Therese R.

Hei Tone!

Fin komposisjon, der detaljene i sanden vies mest oppmerksomhet. Fargene er dype og tilfører liv til bildet. Har sansen for at du har valgt å inkludere personen i bildet, en detalj som gir perspektiv og dybdefølelse.

Mvh Ellen
Odd E. k.

Hei Tone!

Tenker høyt:
En tur på stranden barbeint en tidlig morgen har vært fristende her.

Spor i sanden, men den som har gått her har ikke vært barbeint. Disse sporene er med på å føre meg en viss plass. Nemlig, en mann langt der borte, det er altså han som setter disse sporene. Ja, ja , hva skal han tru. Leiter han etter grabber eller er han bare på en gåtur før frokost. Ja, det er vel lov å tenke høyt også på dotten. Tok meg den friheten til ditt bilde Tone!.

Et flott bilde, der bølgene slår inn mot den flotte sandstranden. En markert strandkant som gir dybde innover i bildet og som stopper opp i noen fyldige trær ute på nesset. Skyene kommer innover i lav høyde og gir en fin dimmensjon over bildet. Flotte farger, skarpt og innehar et fint utsnitt. Vakkert Tone.

Mvh

Odd E.
Jan Frode A.

Hei Tone

Kjekt å se et jærbilde fra deg igjen. Jeg blir så fasinert av disse fotsporene i sanda, som skrår innover i samspill med både strandkanten og bølgene. Slike detaljer i forgrunnen, er med på å forsterke linjer og liv i motivet. Der er også en symetri i disse tangklasene som ligger dandert utover sanda. Personen i bildet, gir en helhet til sporene. Jeg syntes du har fått fram et fint helhetslig inntrykk av ei jærstrand en høstdag. Litt hustrig vind, og litt tungt og truende i skyene innover.

mvh Jan Frode
Inger Anne Maritsdotter V.

Både fargar og lys stemmer her, skikkeleg vidvinkel-effekt med ein veldig bra dybde i bildet, vakkert som eit maleri:-)

Inger Anne
Avsluttet .

Nydelig...føler jeg blir dratt inn i bildet, kan jeg våge å si ''mesterlig'' om bildet?

Arne
Stig Børre E.

Vakkert. Sprek sugende komposisjon.
Syns sanden med spor og tuster er det mest spennende i bildet, tror kanskje jeg ville vurdert å konsentrere meg om den( (det er flott slik det er nå også).

StigB

Tone A.

Takk for alle kommentarar og gilde tilbakemeldingar. Denne milde haustettermiddagen kom det mørke skyer, og det har regna i periodevis dagane etterpå. Men då eg fotograferte var bles det godt, men det var varme i vinden fortsatt. I originalen var det meir himmel med skydraget som drog bakover. Her var det sandstranda eg ville framheva. Mosjonisten kom i full fart der eg låg på kne på stranda og konsentrerte meg.
:) Tone
Avsluttet .

Hei Tone
Skikkelig kontrastrikt og fint driv i bildet. Gode klare farver og bra komposisjon. Er nesten fristet til å si at du har valgt ditt standpunkt med omhu når en ser på tangrestene som ligger på geledd bortetter.

mvh arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu