Morgendis
Bildet er tatt idag, 29. september, kl 06.43, straks nord for Drøbak. En fin høstmorgen.
Bildet inngår i albumet Landskap -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-29 19:37:46
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-10-07 17:53:27
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon Powershot G1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger468
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_213740} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Stig Børre E.

Nydelig stemning! Flotte farger og fin komp.
Irriterer meg grønn over at jeg måtte haste til jobb i morrest - med all den fine disen på min vei...

StigB
Gisle H.

Veldig fine toner i himmelen. Motivet kler det avlange formatet, og den tredelte komposisjonen tilfører bildet ro og harmoni. Bra sett.
Arnhild A.

Hei

Liker bildet ditt. Vakre farger på himmelen, flott komposisjon.

Mvh Arnhild
Stein Oleiv B.

ikke helt enig og at d er optimalt tredelt, som ville fått d enda mer spennende. mye av forgrunnen nedrest i bildet kunne vært erstatte,m med himmel øverst. slit av horisonten ble på 3delen. men dette eg da pirk. veldig innteressant og mystisk bilde. fine farger og ellers bra komp, ser man bort fra d med horisonten. litt mer ubetydelig pirk? klon vekk de små lysa;) hehe, mye småting her men sier bare hvordan jeg ville likt det. smak og behag vet du.. bra plassering av husene. alt i alt, et veldig bra bildet, men som absulott alle bilder, har det potensialet til å bli bedre:)
Ivar B.

Ja dette er flott. ja jeg har ikke så mye å utsette på dette jeg, det måtte i så fall bli vegetasjonen som stikker opp i tåka i venstre del. Fint utsnitt, herlig stemning. Mvh Ivar.
Monica F.

En fin høstmorgen må man si - helt nydelig bilde! Perfekt utsnitt og flott farge i bildet. Dette skal du være veldig fornøyd med :-)
Mvh Monica
Rune S.

Takk for kommentarene og tipsene! Jeg har lagt in endringer som foreslått. Jeg synes lampene hører hjemme der, Stein, men det er en smaksak som du skriver. Det går noen ganske kraftige el-ledninger over, som jeg har kuttet bort. Begynte å klone og fikk det ikke pent, og tok derfor ikke tid til det. Derfor ikke mer himmel. Men er fornøyd med befintlig utsnitt. Tenkte og ta bort vegetasjonen til venstre men valgte å la være. Nu er den borte i #2 som du foreslo Ivar. Synd du ikke kunne stoppe i morges, Stig Børre, men jeg tror det går flere tog i høst!?

Mvh
Rune S
Hans Henrik F.

Synes det er best i v1 jeg da. Vakkert bilde slik bare høsten kan bringe det!
Rune S.

Takk for kommentaren Hans Henrik! Høsten er bedre enn sitt rykte.

Mvh
Rune S
Avsluttet .

Et nydelig bilde Rune,alt stemmer jo her:-)
Hilsen Tone!
Ann T.

Stilig bilde! Et vakkert syn dette med tåket som henger over åkeren. Nydelig, delikat farger og lys. Jeg tror jeg liker V1 med de små lysene som skinner gjennom tåket.
Hilsen, Ann
Rune S.

Takk for kommentarer, Tone og Ann! Hyggelig at dere likte bildet:-)

Mvh
Rune S
Ellen Therese R.

Hei Rune!

Jeg foretrekker v2 da; men hvis du ikke hadde lagt det ut hadde jeg heller ikke reagert hverken på vegetasjon eller lys. Komposisjonen er helt fin; det finnes kanskje mer spennende alternativer, men denne tjener absolutt sitt formål.

Hilsen Ellen
Hallgrim B.

Spanande motiv og heilt fantasisk sterke,flott og klare farger. Enkelt og vakkert.
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer! Fint at dere likte bildet

Mvh
Rune S
Jan Frode A.

Versjon #2 bare helt vakkert! Kikka på hovedbildet, og ble litt irritert på disse stråene mot venstresiden. At de er fjærnet i 2'ern, løfter bildet mange hakk og gir en mye bedre balanse og helhetslig ro.

mvh Jan Frode
Viggo Strand K.

Det første som slo meg var disse stråene i disen til venstre i bildet. Det ser jeg duhar fjernet i v2. Tror faktisk jeg også ville croppet vekk treet som stikker inn i bildet helt til høyre. Ellers et alldeles nydelig bilde med fin komp.

Det forundrer meg ikke om det er gårdene som ligger like nord for Ottarsrud.

Viggo.
Rune S.

Takk for kommentarer Jan Frode og Viggo! Jeg tenkte at stråene hører til der og det samme tenkte jeg om lampene. Jeg er enig i at det ble mye bedre da stråene ble fjernet. Lampene synes jeg går an. Du har rett Viggo, med hensyn til beliggenhet.

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu