Colosseum
Bildet inngår i albumet Roma - Studietur med mediedesignklassa til Roma. Fleire bilete her: http://www.visuello.no/?page_id=19
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 24-105 f/4L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger529
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_212628} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Jan v.

Artig bilde med triufbuen i forgrunnen.

Komposisjonen og de dramatiske effektene understreker den historiske betydning disse byggvekene har hatt.

Greit med et annerledes bilde av dette motvet.

Mvh Jan
Oda H.

Takk for det! Prøvde å unngå ein streit postkort-løsning.
Steinulf L.

Ett velkjent motiv på en ny måte. Utsnitt og lys skaper en dramatisk stemning i dette bildet. Meget bra.
Catrine H.

Deilig bilde! Har du lagt inn en annen himmel en opprinnelig himmel? Det kan se litt sånn utgjennom hullene/vinduene øverst i Colosseum. Kanskje gått inn og dempet fargen der litt hadde fått bildet til å se mer ekte ut?
Catrine
Oda H.

Himmelen er den samme, bare mørkere - har slurvet litt i vinduene som CH påpeker, skal rette opp i det:)
Svein Arild A.

Så digg! Endelig ett bilde av ditte motivet som ikke ligner på de andre! Veldig bra jobba Fine farger og en VAKKER himmel!
Avsluttet .

likte veldig godt den øverste delen av bildet...der du ikke ser hvilken tid det er. magien forsvant kanskje litt da jeg så alle turistene nederst i hjørnet. Veldig komfortabelt med tobakksfargene i bildet. kunne du kanskje tatt et widescreen utsnitt av toppen av bildet slik at du bare ser bygningene og heller ikke gjerdet?

mvh
Magnus
Oda H.

Godt forslag Magnus! Skal teste det ut. Er enig med at turistene i forgrunnen ødelegger mykje, vurderer å ta med gass elle noke sånt for å skremme folka vekk;) Skulle helst hatt Colosseum for meg sjølv..

Oda
Kai Frode G.

Som andre sier er himmelen viktig for opplevelsen av bilde. Mektig himmel over et historisk mektig sted. Jeg liker hvordan du formidler opplevelsen din av Colosseum med dette bildet. Jeg synes turistene ikke gjør så mye, de fungerer som en målestokk på hvor gigantisk byggverket egentlig er. Polafilter går jeg ut fra? Jeg synes du burde valgt grå bakgrunn, ikke sort, da hadde bildet kommet bedre frem.

-kai frode-
Oda H.

Enig angåande bakgrunnen, har endra den til grå nå:) Er ikkje brukt polafilter, men har mørkna himmelen (ved hjelp av curves) i etterkant i photoshop.

Oda
Ina W.

Dette var flott!
Dramatiske skyer, som passer godt til de enorme og gamle byggverkene. Spennede vinkel. Uvanlig bile, ikke postkort akkurat, nei.

Ina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu