Sommerkveld på bryggen
Utstyr
  • Pentax *ist DS
  • Tokina AT-X 90/2.5
  • Brennvidde90mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger559
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_211372} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Ann T.
Dette synes jeg er et meget stemningsfullt bilde. Gatelivet i skumring. Fint med alle de gamle trehusene. Synes at den gamle amerikanske bilen gjøre veldig mye for komposisjonen. Liker også han som stå og ta bilder på høyre siden under skiltet. Andre folk som går, sitter og tar en pils eller snakke på mobilen. Veldig mye å se på her.
Regards, Ann
Torbjørn K.
Jeg også likte dette meget godt. Amerikaneren gjør veldig mye for bildet, og sammen med fargene og trebebyggelsen gir den bildet et nostalgisk preg. Ideelt sett burde ikke bilen bak vært med og himmelen burde vært klippet bort (du kan ikke gjør dette nå som bilen er med). Da hadde bildet vært svært bra.

Torbjørn
Dag T.
Jeg synes hverken bilden bak eller snevet av himmel gjør noe her. De bidrar til miljøskildringen uten å trekke til seg så mye oppmerksomhet.
Karl Andreas W.
Dette liker jeg svært godt. Særlig vinkelen og kompen er smakfullt gjort.
Det eneste jeg stiller spørsmålstegn ved er de blå fargetonene, som gjør bildet mer kjølig enn det kanskje er tjent med, selv om det så slik ut når du tok det. Her ville jeg faktisk gjort noen inngrep i PS for å gjøre det ENDA mer nostalgisk.
Espen A. I.
Dette hadde noe spesielt over seg, en stemning eller noe i den duren. Jeg likte det, samt det utrolige skarpe førsteinntrykket.

mvh Espen
Oddvar B.
Takker, dere er innom to av de tinga jeg tenkte på under redigering.
Blåtonen kunne kanskje vært fjernet, men den står seg brukbart til det varme kunstlyset og reflekser av kveldshimmel i vinduene. Bilen bak skulle jeg derimot gjerne vært kvitt, tror nok det kunne hevet bildet litt.
Camilla S.
Heisann

Synes du har vært heldig med lyset her, fin kveldstemning.
Vet selv hvor vanskelig det er å få noe brukbart bilde fra Bryggen i Bergen, trafikk skilt som forstyrrer, samt biler.
I dette tilfelle, så bidrar Amerikaneren mye, synes det fungerte. Irriterende at det var en kjedelig bil rett bak, den kunne vært foruten, eller byttet ut med en annen amcar i samme sjanger. Men men, lite å gjøre med det når dem kommer sigende;)
Pent motiv var det i allefall!

-Camilla
Oddvar B.
Takk for kommentar Camilla, enig i alt du sier.. ;-)
Edvin S.
Tittet litt på det her bildet, og er enig med alle at bilen bak ødelegger mye. Det som jeg synes løfter bildet mange hakk, er den fine skarpheten, og detaljeringen det skaper. Syns også fargene er fine her, og er det skumring, så er det de blå timene. Flott miljøskildring ;-)

:: ~ Arne
Odd Tore S.
Meget stemningsfulle og mettede farger, fin Thunderbird, men etterfølgeren dens kunne holdt seg vekk.
Du burde overtalt Thunderbirdeieren til å flanere en runde til, og riste av seg evt forfølgere før han kom til fotografen!
Odd Tore
Oddvar B.
Takk for nye kommentarer.
Klassikere passer definitivt godt til miljøet på bryggen. Neste gang jeg er i Bergen skal jeg få ryddet gaten for kjedelige biler ;o)
Vegard L.
Bil nummer 2 ødelegger litt som noen er inne på ellers er dette et flott bilde. Meget god skarphet.
Mvh Vegard
Frode H.
Flott bilde! Nydelig lys, skarpt og en flott komposisjon. Fint stemningsbilde.

Mvh
Frode
Oddvar B.
Hei, og takk for nye positive kommentarer!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu