Tur i parken
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-15 01:13:04
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D200
  • Sigma 20mm f:1,8 EX DG Asf.
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger353
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_210894} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tobias L.

Dette er faktisk en grønnlig fryd og vasse i. Parken smelter sammen med flytende vesker og tanker som snurrer meg inn lavitasjonsteorier og bevegelsemønstre fra en annen verden.
Per Harald O.
Interessant.

Noe midtstilt. Bør kansje beskjæres litt på venstrekanten?
Avsluttet .
Likte dette. Får litt Matrix-assosiasjoner pga fargene, som er meget flotte. Liker kontrasten mellom den meget markante svarte streken og de flytende grønne partiene. Dette falt i smak!

Anders
Rune H.
Spenstig!
Er enig med Per Harald ang. beskjæring.
Er ikke enig med Anders ang kontrasten mellom den markante svarte streken og de mer flytende. For meg så tar den for mye fokus.
Liker fargespillet og fokuspunktene i det grønne!
Rune :)
Torbjørn K.
Hei

Dette ble bra! Ikke ofte jeg faller for abstrakte bilder, men her lykkes du. Jeg får nok også mer matrix-assosiasjoner enn ut-på-tur-assosiasjoner. Kan være enig i de to over at bildet er noe midtstilt, og 4-5cm kutt fra venstre ville gjort susen.

Torbjørn
Julie E.
Her er et det ett eller annet som er magisk, særlig om man går noen meter vekk fra skjermen. For meg er dette akkiurat passe midtstilt, fine kontraster. Det er bare en ting jeg ikke liker så godt her og det er en relativt jevn svart linje i høyre del av bildet. Den ødelegger for meg noe av ballansen, men hovedinntrykket er veldig godt!
mvh Julie
Tobias L.
En klisje at matrix er en referans som er en del av fotokunstvokabularet for å beskrive følelser rundt artistiske digitale bilder-så for å virke pretansiøs slenger jeg ut at jeg heller namedropper Jean-Pierre Jeunet og Marc Caro blandet med Tarkovsky. Ellers foretrekker jeg bilde nr 1.
Julie E.
Tror ikke vi skal være så redde for midtstillinger eller nesten-midtstillinger. Det jeg liker med dette bildet er faktisk ikke lengre der i v2. Vet ikke sikkert, men årsaken tror jeg kan ligge i at buen man ser i øvre del av bildet i v1, i mine øyne blir til en slags ''horisontlinje'' i v2. Det tar etter mitt syn mye av stramheten fra komposisjonen.
mvh Julie
Jon A.
Takker for mange fine tilbakemeldinger! Prøvde å ta vekk litt fra venstre, men som dere ser, eller ihvertfall så synes jeg, så forsvant noe av spenningen fra bildet. Ikke altid like enkelt å hvite hvorfor ;-)
-Jon
Karl Andreas W.
right on spot.
jævlig lekkert.
enig med andre og deg selv om at versjon 2 bleknet i forhold til orginalen. den blir bare masse former, mens versjon 1 på en snedig måte gir deg følelsen av et lite landskap. ganske trippy.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu