Etter regnvær
Utstyr
  • Canon 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger254
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_210428} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Eirik L.

Hei!
Sinnsykt fint bilde synes jeg! Flott med dråpene som er klare til å prelle av. Flott farge ;)

Mvh
Lervik
Rune S.

Jeg synes dette er en meget vakker macro. Kan hende også fordi jeg liker blått. Men jeg synes at det blå imot det mørkegrønne er nydelig. Den fine rammen med blått og grønt ifra bildet synes jeg også gir bildet et løft. Nesten som et smykke.

Mvh
Rune S
Steinulf L.

Fint dette. Det er ikke lett å operere med så smalt dybdeskarphetsplan. Jeg synes det er litt synd at skarphetsplanet ikke omfatter kronbladet i midten, det er jo et naturlig sted å la blikket falle. Ellers fine farger og rolig bakgrunn uten forstyrrelser.
Geir F.

Enig med Steinulf. Ellers et vakkert og velkomponert bilde med friske farger.
-geir f-
Eli B.

Enig med Steinulf jeg også, men dråpen til høyre var sinnsyk skarp. Kunne du laget et utsnitt her? Ellers likte jeg komposisjonen og måten blomsten faller inn i bildet på. Rammen rundt kunne jeg unnvært, men dette er sikert smak og behag.
mvh Eli
Andreas J.

Rett og slett veldig flott. Komposisjon, stemning...ja kort sagt alt stemmer her. Veldig bra. Valg av ramme syntes jeg også var svært smakfull.
Stig Børre E.

Flott bilde - fine farger og fint med dråpene. I tillegg til den nevnte feilen med dybdeskarphet er jeg litt misfornøyd med beskjæringen. Syns utsnittet blir for tett.

StigB
Espen A. I.

Ymse forslag her til deg, men jeg føler du er i mål, kanskje litt trang komposisjon, men den funker godt. Ekstra spesielt med dråpen på tuppen av bladet, som tilfører en spesiell balanse. Meget pent lys også.

mvh Espen
Bente K.

Takk for nyttige tilbakemeldinger.
Jeg er enig i at det hadde vært optimalt å få hele blomsten like skarp, men er alikevel fornøyd med resultatet fordi disse florlette blåklokkene sjelden står stille.
mvh Bente
Tone A.

Eit vakkert blåklokkebilde med lekre blåtonar og der de store skarpe dråpen gir ein fin effekt. Og nettopp denne store dråpen skulle hatt meir luft rundt seg. Den duse mørke bakgrunnen forsterkar regnet og er ein flott kontrast til blåtonane. Fin positur på blåklokka som har stilken så bua inn med fint lys på skarpe begerblad og på blåklokka som har skarpe detaljar unntatt i fronten som er litt uskarp nederst. Fin dybde med arret og dei duse begerblada bak. Lekker ramme!
:) Tone
Inger Anne Maritsdotter V.

Så utrolig vakkert og elegant blåklokkebilde med en nydelig blåfarge.

Inger Anne
G. Hanna W.

DETTE ER SINNSYK BRA!!! BØYER MEG I STØVET...
Bente K.

Takk Tone, Inger Anne og Hanna for gode tilbakemeldinger.
mvh Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu