Smeden
Smeden var stor og kraftig.
men lagde små og vakre smykker.
Fra vikingfestival i Trælleborg i Danmark i sommer.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger369
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_210419} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Bente K.

Et behagelig portrett av smeden med rolige fargenyanser. Dette står fint i stil med denne mannen som ser ganske så godslig ut.
Jeg ble veldig opphengt i smykket som henger der oppe, men da jeg leste teksten din fant jeg ut at dette er en del av helheten og historien. Smykket var bare så underlig plassert i bildet.
En fin menneskeskildring synes jeg dette var.
mvh Bente
Eli B.

Hei Geir,
synes du har et godt portrett av smeden, men de sølvgreiene som henger på skrå ved hodet hans irriterer meg en del. Det hadde vært bedre om han haddde hatt dem rundt halsen. Som sagt synes jeg portrettet er nært, kontaktskapende og godt, men det var de der greiene.........
Hilsen Eli
Eli B.

Oisan, jeg leste jo ikke teksten, men likevel han kunne hatt dem rundt halsen.
Hmmm
Eli
Helge R.

Hei Geir!!
Vakkert potrett, jeg likte spessielt fargetonen, den setter en flott stemning i bildet.
Brillene irriterer, de fleste vikinger tar dem av når fotografen fyrer løs.
Bakgrunnen er flot med de duse fargevariasjonene.
Smykkene er ikke kopier fra vikingtid, undtak for kopien av torshammer og kors, nr 3 fra venstre.
Det er mange håndverkere som trekker på seg en kjortel og blir viking, i hvertfall så lenge et lukeriøst marked er i gang. I Danmark hvor viking er stort, tusenvis av mennesker involvert, dukker det opp mye rart.
Jeg likte bildet, bra uttrykk på smeden, hilsen
:)Helge
Sveinung J.

Tøff type i et barskt portrett. Det med smykkene: Jeg mener de hører med i bildet for det forteller hva slags smed det er. Flott bilde!
sj
Jacob V.

Hei, Geir

Et flott portrett dette her. Det eneste jeg vil pirke litt på er smykket som henger der. Det ble litt forstyrrendes...men det er vel i grunnen en smaks sak. Jeg er bare litt pirkete på sånt.


Mvh

Jacob
Stig Børre E.

Fint portrett. Lys, uttrykk og utsnitt er topp.
Irriterer meg voldsomt over smykkene som henger og dingler (fordi om de forteller litt om hva mannen driver med), samt at brillene burde vært lagt til side.

StigB
Espen A. I.

Ser ut som en trivelig kar dette med hjerterom og kjærlighet til sin jobb, dette er en fin komposisjon som forteller meg dette, sammen med den lille teksten. Fin eksponering med lav fargemetning, ellers er jeg glad du tok med smykket i bildet.

mvh Espen
christopher t.

flott lys og fin type-men jeg ville nok også tatt av ham brillene for å få det mer autentisk-smykkene er jeg litt usikker på-hadde han hatt dem rundt halsen ville de forvunnet i skjeggpryden-jeg hadde nok valgt å ta dem bort
TRUX
Geir F.

Takk for kommentarer alle sammen.
Skal røske av ham brillene hvis jeg treffer på ham igjen.
-geir f-
ingeborg w.

Ser ut som en fyr med mye personlighet. Jeg gjettet på smykkesmed da jeg så smykkene henge der, så for meg har de sin misjon. Jeg liker de duse fargene. Den lyse siden av skjegget ble litt lys, men det går.
Tone A.

Hei Geir
Eit flott portrett av smeden med ein fin positur, fint uttrykk og der lyset fell inn frå sida og får fram dei ulike fargane i skjegget hans. Her har du både fått med arbeidsforkledet og smykka som heng fint mot den burgunderfarga teppet som vert ein fin kontrast. Fine detaljar og smeden sitt forkle tek opp litt av burgundertonen i bakgrunnen. bakgrunnen er jo tredelt pga fargane. Dersom du kuttar det lyse feltet bak og lakar eit kvadratisk utsnitt, får bildet eit enda rolegare uttrykk.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu