Collage - Jumbo-ørn i flere faser av stupet
Fasinerende å se på denne fugleverdens jumbo-jet posisjonere seg inn før fangst. Den vrir og vender seg i alle retninger for å følge luftstrømmene presist. Med så stor vingeflate kan den ikke bare ''la det suse'', da vil den enten skade seg selv eller bomme på maten.

Alle disse bildene i denne montasjen er fra ett og samme stup.

Jeg lovte å ikke vise ørnebilder hele tiden, måtte bare. Skal prøve å beherske meg litt til, før det kommer mer.
Bildet inngår i albumet I Havørnens rike - På tur i Flatanger i havørnens rike, under kyndig veiledning av Ole Martin Dahle, i nydelig vær, vakker sol og blikkstilt hav.

Havørnen oppførte seg eksemplarisk og bød seg fram gang på gang.
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon 300 f2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger502
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_210388} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Nils K.
Likte gått dette en kreativ versjon av det ellers så klassiske ørnebildet. Bare dumt at ørnen ble litt skvist i noen av montasjene, og at blåfargen ikke går i et, fikser du dette kan jeg gått se for meg det som et postkort i en turistbutikk mitt i nasjonalromantikkens norge.

Lykke til videre.

Njk
Anders H.
Enig med Nils her. Veldig postkort aktig. Hadde kanskje også vært bedre med en versjon der det er symmetrisk med tanke på formen på bildene. Merker forresten at det er noen mørke flekker fra støv på bildebrikka på bildene. Ganske lett å fjerne, så det burde du ta deg tid til. Absolutt en fin collage, som har enda mer forbedrings potensiale.

Anders
Steinulf L.
Forstår at du 'renner over' av ørnebilder du vil vise og vi tåler dem nok. Sammen med historien din gir collagen mening og er svært informativ. Du bør vel fikse det slik at bakgrunnsfargen er gjennomgående lik.
Kjell Sigurd S.
Synes dette var kreativt og fint. Enig i at bakgrunnsfargen kunne vært lik, men det er ikke avgjørende. Fine fluktsituasjoner du har fanget. På midtbildet savner jeg å se hele vingespennet.

Kjell S
Avsluttet .
Bildene hver for seg er knallfine. Men montasjen synes jeg både ''roter'' det til + at jeg ikke likte de ulike blåfargene. Men for min del må du gjerne bryte løftet om ikke å vise ørnebilder hele tiden...:-)
Magnar L.
Artig mopntasje av ett flott eksemplar av havørn. Du må bare fortsette å vise ørnebilder, det blir alltid en favoritt for meg. Lik mørkhet på bakgrunnen/himmelen hadde nok hevet bildet noen hakk.

mvh Magnar
Stig B.
Takker for kommentarer.

En gjennomgående kommentar er lik bakgrunnsfarge på de ulike bildene. Jeg er nok ikke der nå at jeg får til det, men skal forsøke å jobbe med det. Er helt novise på dette.

Jeg synes også de enkelte bildene i montasjen kunne stå på egne bein, men synes det var ekstra artig å vise dem som den serien de var, for å vise de ulike positurene ørnen har under et stup.

Stig
Robin J.
Fin serie av ørnestup. Likte det oppe til venstre best. Rå situasjon.
Mvh RJ
Ann-Olaug T.
Hei!
Meget kreativt med ørna i fleire posisjoner under stuping. Dette var bra, ser vi bort frå bakgrunnsfargen, er det knall.
Du burde kanskje brukt den mørkaste himmelen på alt, det fikser du.
Mvh Ann-Olaug
Inger Anne Maritsdotter V.
Artig og imponerende enkeltbilder,
det tekniske med collageen får andre her ta seg av:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu