Blåklokke
Utstyr
  • Canon 30D
  • Tamron 90mm f/2.8 macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger337
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_209985} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ivar B.
Hei Torbjøn!
Nok engang godt teknisk levert fra din side. God skarphet, flott utsnitt. Blomst i fin diagonal mot en rolig bakgrunn. Du greier jo å formidle blåklokkas mykhet. Ydmyk ser den også ut til å være der den står halvt bukkende. Synes likevel at bildet er litt kjedelig, og får litt følelsenn av: fin blomst og ikke noe mer hvis du skjønner. Mvh Ivar.
ingebjørg fyrileiv g.
Dette er en flott blomst og bilde fungerer fint for å vise den fram. Men jeg er nok enig med Ivar om at det kan bli litt tamt. Skarphetsplanet ligger bra og dråpene gjør susen. Gjentakelse av enda en gir dybde og helhet. Men savner det lille ekstra.

vh ingebjørg
Steinulf L.
Meget bra. Skal jeg pirke, så skulle jeg ønske dybdeskarpheten hadde rukket et par mm til, i bunnen av kronbladet.
Kjell Sigurd S.
Taknisk supert. Flotte detaljer og naturlige farger i klokken. Synes bakgrunnen er i mørkeste laget og at klokken gjerne kunne ''bukket'' og ikke stått sånn halvveis oppover som her. Noe økning av dybdeskapheten ville gjort seg. Et bra bilde av blåklokken.

Kjell S
Tone A.
Eit vakkert blåklokkebilde der blåklokka med sine blåtonar, dråpar og lys er ein flott kontrast mot den litt tunge grøntona bakgrunnen som gir eit inntrykk av litt haust. Flott positur på blåklokka som strekk seg mot lyset med småe regndråpar på. Skarphetsplanet er smalt, men det er skarpe detaljar som får fram dei fine linjene, strukturen og regndråpane midt på blåklokka og på øverste og nederste kronblad. Stilken kjem dus og bua inn frå hjørnet som ein diagonal og eit av begerblada har flott skarphet.
Dei duse og lyse kronblada bak og den duse blåklokka i bakgrunnen gir flott dybde. Endelg eit blåklokke bilde i bredde format som også eg har prøvd meg på: {bildekritkk=209774}. I bredde format kjem blåklokkeformene og strukturen meir til sin rett. Eit vakkert blåklokkebilde med fine kontrastar og fargar. Her ville eg gjerne ha visst blendaren, og pirket er at skarphetsplanet låg slik at alle 3 kronblada var skarpe.
:) Tone
Ketil K.
Nydelig blåklokkebilde. Spisen på næremset kronblad skulle jeg gjerne sett skarp, og litt lysere bakgrunn. Blomsten i bakgrunnen kunne kanksje heller vært i forgrunnen, slik at det kommer et diffust blåskjær og mer farger inn i bildet?
Espen A. I.
Et meget godt bilde, uten forstyrrende elementer, rent og pent. Dette likte jeg, ikke noe fjas, bare rett på og det er dette som gjør bildet til en klassiker.

mvh Espen
Inger-Lise S.
Vakker blåklokke som her kommer til sin rett. Behagelig bakgrunn. Klart og fint og dråpene gjør sitt.
Den store blå flekken (blåklokken) til venstre i bildet gir bildet et ekstra løft.
Enkelt og stilig bilde.

Inger-Lise
ingeborg w.
Dette ble fint. Det tekniske sitter bra. Her fester jeg meg først og fremst ved de duse fargene og det duse lyset. Fin diagonal du har brukt. Jeg skulle dog ønske meg litt mer dybdeskarphet, selv om det hadde ført til en mer urolig bakgrunn.
Inger Anne Maritsdotter V.
En nydelig blåklokke, dråpene utgjorde det lille ekstra.
Flotte blåtoner og fin dus bakgrunn.
Teknisk meget bra med god skarphet.

Inger Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu