Rødrev
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-05 09:23:43
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger677
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_209099} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Arnhild A.
Hei!

Igjen et flott bilde av rødreven. Fin positur på reven.

Mvh Arnhild
Svein B.
Pent revebilde Thomas, men jeg ville gjort noen grep under bildebehandlinga. Slik bildet vises her trekkes blikket nærmest vekk fra reven (som er noe blass og livløs her) og mot den nesten selvlysende grønne bakgrunnen. Jeg ville startet med RAW-fila igjen, dempet den grønne og svært iøyenfallende bakgrunnen, og heller gitt revefanten litt mer kontrast og liv i fargene (ikke for mye- men litt). Bildet virker også i det hele noe lyst her, slik at den grønne fargen blir enda mer skrikende, og den kontrastløse reven blassere enn nødvendig. Men for et flott utgangspunkt du har å jobbe med her, en vakker rev i fin og rolig positur, dempet lys- et bilde som fortjener litt videre arbeide for å få et maksimalt resultat.

Mvh
Svein B
Svein B.
Et bildeforslag er sendt deg pr mail.

Mvh
Svein B
Vegard L.
Enig med Svein her. Skarpheten sitter bra, men bildet er for lyst og du har mer å hente i PS.
Mvh Vegard
Anne-Lise B.
Hei Thomas

Et fint revebilde igjen,er enig med Svein og Vegard at det er litt lyst, men ellers er dette et fint revebilde. Det ser ut til at jeg må ut å lete etter den jeg også, Har ikke noe revebilde ennå.

Mvh Mamma
Stig B.
Med fare for å bli kjedelig: helt enig med initalbror, ser fram til forslaget.

Ellers et vakkert og vart bilde med fin positur. Kanskje bittelitt mer luft i blikkretningen om du har. Misunnelig.

Mvh Fattern
Odd E. k.
Hei Thomas!

Et flott bilde av en rødrev. En flott positur på reven der den sitter og speider. Hodet med brystpartiet er skarpt og i naturlige farger. Føttene har /er muligens blitt skjermet av den noe tette vegetasjonen og ført til uskarphet.
Vegetasjonen foran reven er ikke skarpet opp helt, et lite stykke gjenstår i nedre bildekant mellom føttene, det samme også i høyre bildehjørne nederst. Bakgrunnen er for blass, lys. Den må muligens bli mørkere da det vil fremheve reven bedre. Får du dette på plass, vil det bli et strålende flott bilde etter mitt syn.

Mvh

Odd E.
Knut H.
Kjempefin profil og farge på hode og front,er vel en tispe ser ut som hun nylig har diet derfor litt snau under buken.Topp skudd
Mvh Knut
Thomas B.
Takk for kommentarer.

Jeg har ikke raw-fila tilgjengelig, så jeg får ikke gjort så mye med den nå. Jeg legger ut den versjonen SB sendte meg. Er enig i endringene.

Mvh
Thomas
Stig B.
#2 ble flott mht fargene på reven.
Tom E.
Hei!
Versjon 2 ble fin selvom jeg synes at det muligens ble litt for mye.
Var du langt unna reven,eller hadde den valpene i nærheten.ser ut for å være ei tispe.
mvh tom
Geir Helge S.
Hei Thomas. V1 var bra den! v2 har altfor mye magneta. Greit å dempe bakgrunnen, men fargene på reven i v1 var mer riktig enn de som presenteres i v2.
Mvh Geir
Svein B.
Jeg er enig i at ver #2 ikke er helt bra...litt mye magenta, selv om jeg synes den stemningen det gir passer bedre enn gulstikket i ver #1. Ver #2 var ment som en ''mal'' i hvilken retning jeg mente justeringene burde gå, men her er justeringene foretatt direkte på ver #1- som jeg mener har alt for mye gulstikk, og er omtrent umulig å få riktig. En omgang med RAW-fila må nok til slik jeg ser det.

Mvh
Svein B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu