Solgangsbris på Lista
Listalandet er flatt og fullt av rullestein. Her i solnedgangen en kveld i august...
Bildet inngår i albumet Sørlandet - Motiver fra ulike steder på Sørlandet.
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger308
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_208740} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Steinulf L.
Fine linjer i bildet, men jeg synes ikke at skarpheten er optimal her. orsøk litt usm.
Avsluttet .
Hei!

Tja..veit ikke helt jeg. Syns dette bildet mangler en del. Finner ingen interessepunkter her. Har sett på bildene dine mange ganger, og vet at du kan bedre enn dette.

Mvh Jon M
Hans Jacob H.
Nja, litt både og fra meg også. Plasseringen av steinene gir jo dybde i bildet, likevel fenger ikke motivet helt hos meg. Lyset virker også litt vel hardt til å være solnedgang, kanskje du kunne ha ventet ennå litt til?
Atle Q.
Hei
Elsker Lista!
Jeg synes utsnittet ditt er bra med beskjæringen midt på steinene i forgrunnen og den høye horisonten. Synes du har fått det bra til med Ixus'en her.
Atle
Anne-Lise S.
Steinulf: Har brukt 4.0 zoom her, og derfor er skarpheten så maksimal som jeg klarte å få den til å bli med håndholdt kamera. Har brukt usm. Mulig jeg fortsatt er for forsiktig?

Hans Jacob: Lyset er fortsatt noe hardt, ja. Enig i det. Det sees spesielt på fyret der ute, som blir veldig utbrent.

Atle: Takk for ros ang. utsnitt, beskjæring og høy horisont. Da fungerer den biten i alle fall. Det er jo en test dette. Første gang jeg prøver meg på et slikt motiv, og vet jeg har mye å lære.

Anne-Lise
John H.
Hei
Du har gjort en god fotojobb, men her er det kamera som ikke strekker til. Er det digital Zoom? Bildet er kornete og grumsete. Jeg mener fortsatt at talentet og interessen din tilsier at du bør kjøpe speilreflekskamera eller kamera med optisk zoom. Det vil bli en ny verden. Bildet er foresten veldig riktig eksponert. Bare tull det med utbrendt fyr. Det teller ikke. Hav og himmel er viktigere.
John
Anne-Lise S.
Takker, John! :-) Ja, det er noe med å vurdere bildet for bildet sin del i første omgang, for så å vurdere det utfra hva som er mulig med utstyret som er brukt i det neste. Kameraet har 4.0 zoom. I tillegg har det digital zoom. Den fungerer ikke for da blir det bare korn, så jeg unngår den, men 4.0 zoomen er ikke akkurat optimal den heller... Kommer helt ann på lyset om 4.0 fungerer uten for mye korn.

Det med speilrefleks blir nok neste skritt, for der ser jeg mange nye muligheter for å kunne utvikle meg videre. Foreløpig får jeg bruke det jeg har.

Anne-Lise
Per Ove H.
Fin og velkomponert forgrunn, men den blir litt for dominerende. Fyret/lykta hadde fortjent litt mer rom rundt seg.

Mvh
POH
Anne-Lise S.
Ser det du sier. Det er veien til fyret jeg prøver å formidle her; fra stein til stein utover til øyet ender på fyret. Som nevnt er dette mitt første forsøk på et slikt motiv der elementer i bildet skal føre øyet direkte til et punkt, så det med luft var ikke så fremtredende i mine tanker da jeg tok dette. Synes det ble stilig med høy horisont og at jeg på sett og vis fikk dette til. Men som nevnt så ser jeg det du ser også.

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu