Veien tilbake
Det kan være langt mellom husene i Danmark også
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-24 11:59:14
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger398
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207164} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Stig Børre E.

Jøss - er jeg førstemann ut! Da kan jeg jo virkelig boltre meg...
Så vidt jeg vet skylder jeg deg en slakt også - men du rettet deg så fint opp igjen så jeg velger å avstå fra det... :-)

Syns bildet ditt er kult. Det faller under kategorien genialt enkelt. Det som først og fremst bærer bildet er en strålende symetrisk komposisjon. Bremsesporene (er de dine?) og bussbua bryter på en fine måte. Fargene minner meg om mine gamle bilder fra Instamatickameraet mitt. Litt kitch. De kler så absolutt motivet. Bra!

StigB
Geir F.

Hei Stig B.
Hjertelig takk for hyggelig kommentar.
Nei, sporene er ikke mine, men syntes at det øde bildet kombinert med busskur og en bil som tydeligvis har ombestemt seg var interessant... la fantasien jobbe... og lage en liten historie.
-geir f-
Tone A.

Hei Geir
Flott sett motiv der bilspora verkeleg får ein til å undra seg over kvifor den snudde. Kanskje nokon skulle ta bussen? Eller det var feil vei? Eit vakkert landkap med bugnande gule kornåkrar og det einslege busskuret i dette flate lanskpet. Også bussskuret har ei markert stripe frå skuggen rett over vegen som tek blikket. Flott dydbe med vegen som fortset bakover både til høgre og venstre. Flott lys som gir gylne tonar til markene.
Versjon 2 blei for soft, mens versjon 1 blei litt for skarp. Kva med ein versjon med eit lite kutt over den vesle skya, og ein versjon som ikkje var fullt så skarp? Uansett stemningsfullt og kreativt bilde!
:) Tone
Espen A. I.

Veldig pent og akkurat passe lite kontrastrikt til at jeg faller for dette. Knallfine farger. Lekkert rett og slett! Jeg liker dette, ikke noe å trekke for!!

mvh Espen
Helge A.

Et enkelt og fint motiv med flotte farger du fant her. Jeg kunne også, som Tone, ønske meg en mellomting mellom #1 0g #2
Geir F.

Hei Tone, Espen og Helge.
Tusen takk for kommentarer. Og skal se om jeg kan få lagt ut en ny versjon som er en mellomting av de to andre.
-geir f-
Linde G.

Hei Geir

Det er dette enkle og samtidig geniale som fanger min oppmerksomhet hva gjelder dine bilder. Det å klare å formidle en følelsese og en liten historie som man kan overgi til fantasien, det er gøy og noen ganger helt sinnsvakt skjønt å være med på. F.eks dette bildet her, første øyekast, nothing special mens andre øyekast så kommer'n. Det blir på en måte som å høre en låt av favorlittartisten sin, man vet at det ikke løsner på første lytt men det kommer snikende og varer tre ganger så lenge. Got the picture ?

Hilsen
Linde Gilberg
Geir F.

Hei Linde
Hjertelig takk for kommentaren. Du traff spikeren på huet... dette er noe av grunntanken min.
-geir f-

Jacob V.

Hei, Geir

Et enkelt og pent motiv. For å være helt ærlig så kunne jeg tenkt meg dette her på veggen. Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg synes at bremsesporene gjorde litt av bildet. Av disse her to versjonene så er det v1 som stakk av med seieren. Ikke det at v2 er dårlig, men den ble litt for....soft. For å si det på den måten.


Mvh

Jacob
Helge R.

Hei Geir!!
Det er tydeligvis flat pedal i svingene i Danmark. Horisonten er dristig, jeg ville tatt bildet så lavt som mulig på et skudd som dette. Det seine kveldslyset er herlig.
Litt artig med slike veikryss, går du dit tre torsdagsnetter på rad kan du treffe hinmannen. Men jeg vet selvsagt ikke om det fungerer i Danmark!!
Spennende bilde, hilsen
:)Helge
ingeborg w.

Et enkelt, pent og rolig bilde. Bilsporene har en del å si. Jeg foretrekker v2. Jeg ville øket kontrastene noe.
christopher t.

heisan-får litt bluesfornemelser her-robert johnson og crossroads-kanskje fanden sitter i bua og venter-henger meg på den gode kritikken fra resten av folket-liker best versjon 1
TRUX
ingebjørg fyrileiv g.

Bildet er utrolig. Fargene, lyset, elementene...
-Og følelsene bildet gir. Meget bra.

-ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu