M / S LOFOTEN
Tatt september 05 på Helgelendskysten ikke langt unna polarsirkelen.
Det sies at det finnes to hurtigrutemuseum: Ett i Stokmarknes, og det andre er M / S LOFOTEN

Bildet sees best mot lys bakgrunn
Utstyr
  • Canon 20 D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger447
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_206948} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
John S.
Flott bilde!

Teknisk bra gjennomført. Bra komposisjon. Tøft med snøen som har lagt seg i fjellene. Jeg er nok litt i tvil om det sollys (Soriamoria lys) øverst i venstre hjørne. Det er helt sikkert ikke kopiert inn i bildet, men jeg får litt det inntrykket.

Men bildet er jo en flott dokumentasjon av helgelandskysten.

Stå på videre.
John
ingeborg w.
Pent landskap du har fanget. Fjellene er dramatiske. Båten er pent plassert. Husene gjør seg godt. Jeg skulle gjerne sett mer himmel oppe og mindre vann nede.
Harald H.
Fint bilde. Enig med kommentatorene foran meg. Men ville det blitt enda bedre/spennende om båten hadde ligget i det gyldne snitt?
H :-)
Odd Tore S.
Pent bilde av M/S Lofoten i flotte omgivelser og med fjorårets første(?) nysnø på toppene.
Det minner meg om at vi nærmer oss høst, og at jeg skal starte årets sommerferie på Hardangervidda først om over en uke.
Sidesprang, over til bildet:
Litt tungt preg, som egentlig passer til nysnøen. Kunne tenkt meg å bytte én cm sjø mot like mye skyer.
Odd Tore
Steinulf L.
Svært vakkert,men som de øvrige kommentatorene savne jeg litt mer himmel.
John-Tore G.
Hei og tusen takk for kommentarer.

John: Lyset er ikke limt inn:-) Bildet er tatt tidlig om morgenen, og lyset, vel det var omtrent sånn jeg husker det. Det var nok en værendring på gang. Husker at når vi videre på turen nordover nådde Bodø var det slåregn og vind. Senere denne dagen fikk vi voldsomt uvær over vestfjorden.

Jeg kan lett være enig med dere om litt mere himmel, og mindre sjø. Jeg tror at jeg på originalen har mere å gå på, men har den ikke tilgjengelig nå. Skal se siden

Harald: Kanskje har du rett....Dette er kanskje også nært nok det gyldne snitt til at det aksepteres. Spenningen tror jeg naturen og dimensjonene i seg selv ivaretar.
Tror derfor ikke bildet vil bli mere spennende ved å plassere det mere i ''snittet'', fordi at ( som jeg har oppfattet det ) man oppnår først å fremst å skape harmoni og gjøre elementer mere behagelig å se på ved å plassere i det gyldne snitt.
Søker man spenning kan det være på sin plass å bryte nettopp disse reglene eller guidene som jeg foretrekker å kalle det.

Tusen takk til dere som tok dere tid:-)

Lars Magnus A.
Pent dette, liker utsnittet ditt godt, fint du kutter ut så mye himmel ettersom den er så grå. Et flott motiv, pent. Gode farger.
Vh LM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu