Par i hjerte
Som en naturlig oppfølging til forrige bilde bilde nr. 252083 synes jeg det passet å legge ut dette. Les underteksten på forrige for å få med litt av bakgrunnen!
Utstyr
  • Canon 1DS MKII
  • Canon EF 24-105 f/4,0 L IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger1108
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_205954} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Hei!

Et godt bryllupsbilde. Liker hjertet i sanden her. Synd ikke hele er med helt ut i kantene. Men ellers syns jeg dette er meget severdig. Bildet er i mine øyne perfekt eksponert.

Mvh Jon M
Torgeir S.
Hei og takk for fin kommentar. Hele hjertet er med i ''fullversjonen'' (20x30-format) av bildet, men jeg synes ikke det gjorde noe at det ble litt kuttet for å passe inn i 20x25. Jeg er også godt fornøyd med eksponering / belysningen, det er tilfredsstillende å gjøre gode motlysbilder, og her var det jo virkelig sterkt motlys.

Mvh. Torgeir
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Torgeir. Imponerende med så sterk sol og hvit bekledning.. Svært godt eksponert! Godt komponert/kreativt bilde. Men irriterer meg smått over fjellet som ''kutter'' hodet på den vakre bruden.

vh ingebjørg
Avsluttet .
Likte bildet da jeg først så det! Mye på grunn av fargene, balansen og det faktum at det er et brudepar (motivet skaper en del gode assosisasjoner), men etterhvert som jeg så på det, ble jeg nysgjerrig på hva motivet bak bildet er. Synes at det skjer for mye i bildet, for mange detaljer som gjør at bildet mangler et klart fokus.

Hvis motiv faktisk er et bryllupsbilde, synes jeg det mangler fokus på brudeparet fordi øynene vil dras både på paret, på fjellene i bagrunnen, deretter på det sterke blå feltet i midten som igjen vil føre blikket til den oransje sanden (pga komplimentærkontrast mellom oransj og blå) og deretter på hjertet i sanden.

Synes absolutt at det er spennende med litt ''uvanlige'' bryllupsbilder!
Torgeir S.
Som jeg sa i teksten til ''forløperen'' til dette bildet, dette bildet tok jeg på ei strand plassert slik at hjemstedet deres er i bakgrunnen. Derfor betyr dette bildet mye mer for dem pga. lokalitet og bakgrunn. Hadde det vært kun dem som var viktig hadde jeg åpnet blenderen mer evt. brukt mer tele for å fremheve brudeparet. Men her er det med hensikt brukt mye vidvinkel og dof for å få frem både brudeparet og de hjemmlige omgivelsene.

Jeg brukte forsåvidt over 3 timer på å fotografere paret rundt om i Øksnes, så der er nok av bilder for dem i forskjellige settinger.

Mvh. TS
Torill A.
Sier bare en ting: NYDELIG !
Anne-Grethe S.
Eg synest dette blei veldig bra eksponert. Korleis i alle dagar har du fått det så bra i motlyset?
Bildet har fine fargar og skarphet.
Hvis eg skal pirke på noko, må det være at litt tegning i dressen ikkje hadde vore så dumt. Den blir veldig dominerande når den er heilt svart.
Eg likar ideen din med kjendte trakter bak.

Mvh
Anne-Grethe
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu