Soldugg
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger835
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_205357} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Rune. Lenge siden sist, gitt! Dette var aldeles nydelig! Farger er sterke og skarpheten perfekt. Bakgrunnen er dus og behagelig og gir inntrykk av..tja, dugg. Flotte reflekser. Om det skal være noe å pirke på, er det at jeg hadde ønsked øverste hjørner lyse. Bildet har en fin dybde. Likte dette veldig godt.

hilsen ingebjørg
Jon-Petter T.
Det er dette som er gøy med macro. Man får sjansen til å se noe på en helt annen måte. Soldugg er en fantastisk nydelig plante og du viser den her frem med reflekser og lys som forsterker og fremhever plantens navn.
Peter M.
Jeg kan bare henge meg på superlativene og nyte dette jeg med. Simpelthen digger det du har fått til her. Et av de fineste makrofoto jeg har sett den siste tiden. Angående det Ingebjørg ønsker om lysere hjørner øverst så er jeg uenig, ser en på lyset så fremstår det naturlig og slik det ''skal'' være i mine øyne.

mvh. Peter M
Eyvind R.
Et nydelig bilde. Fine farger og flotte reflekser. velvalgt utsnitt.

Bra!

Mvh Eyvind
Inger-Lise S.
Spennende bilde med lekre farger. Refleksene gjorde seg godt. Svært dekorativt.

Inger-Lise
Svein B.
Flott bilde av soldugg, refleksene i bakgrunnen tilfører mye. Jeg synes kanskje det lyse området rundt solduggen blir noe stort, et litt renere motlysbilde ville nok gitt en generelt mørkere bakgrunn som hadde forsterket effekten av refleksene enda bedre. Men så sitter disse plantene gjerne godt nede i mosen og ute i vannkanten, og gir ikke mye rom for forskjellige kameravinkler. I alt et svært godt bilde av en spennende og flott plante.

Mvh
Svein B
Kjell G.
Her lykkes du godt med å skape et annerledes bilde. Et bilde som skiller seg ut fra den vrimmel av ordinære (men også til dels svært så bra ting) som er publisert her på fotodottno.

Du lever sånn sett bra opp til programmet i din intro!

Bilder som dette tåler godt å bli sett på flere ganger.

mvh kjellg
Øyvind A.
Hei. Jeg synes dette er en fin måte å vise soldogg på. Dråpene, refleksene og de sterke, klare fargene gjør bildet. Men jeg liker motlysrefleksene aller best når det brukes åpen blender.
Ø.
Torbjørn K.
Dette synes jeg ble svært så bra. Fin briljans i bildet, og bra linjeføring. Ikke noe å utsette her.

Torbjørn
Rune T.
Takk for kommentarer og fine ord alle sammen. Solduggen er ikke så stor og lett å overse. Denne fant jeg i en myr i det skotske høylandet nå i sommer. Det er en nydelig og spennende plante.

Mvh
RUne
Bjørn H.
Heisan ...

Jeg liker bildet en hel masse. Friskt og deilig.

Usikker på de mørke hjørnene som du har fått med deg på kjøpet !

På bakrunn av det, hadde jeg prøvd et strammere utsnitt.

Håper du ellers har det bra Rune........ Nå lengter du vel bare til høstvær, kumla, salt pølse og stappe ... Ekte husmannskost ... hehe ...

Snakkes ...

Er du i nærheten kan vi jo ta en ''latte'' -

Bjørn.
Odd Tore S.
En annerledes opplevelse av soldogg.
Dette ''nærsynet'' synes jeg har mye for seg, dog uten at du har kommet helt i mål.
Vel mange udefinerte linjer av forskjellig slag rundt omkring, f.eks. i nedre venstre hjørne og som en slags glorie rundt bladet; for mange internreflekser av blenderen; gjerne mørkere bakgrunn.
Ja, jeg er forutinntatt her, tilbrakte en kveld for noen år siden i gyldent sidelys på Semsmåsan med dampkamera i håp om å oppnå noe som lignet på det jeg har kommentert her. Bildet svirrer fortsatt i hodet, på filmen kom det bevegelsesuskarpheter, feil skarphetsplan og reflekser, dog med gyldne og mettede farger.
Odd Tore
Stine J.
Hei Rune,

Herlig macro med din spesielle vri på det. Farger og reflekser er nydelige. :)

mvh Stine
Marianne M.
Hei Rune.
Dette var en nytelse i lys og farger! Jeg liker disse annerledesbildene dine veldig godt.

Mvh Marianne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu