Bladet
Utstyr
  • Canon EOS 5
  • 28-105mm
  • Blender-
  • FilmtypeDias
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger228
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_20491} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

veldig greit bilde , god komp og ok med lys .
Christian K.

Beskjær ovenfor og til venstre (kraftig!) så blir dette bra...
Line Kristin W.

Beskjære oppe er jeg enig i, men med venstre mener du vel venstre i bildet/høyre for oss?
Forsvinner fjellene i bakgrunnen, forsvinner jo også dybden i bildet.

Spenstig klatretur! ;-)

- Line :-)
Christian K.

Er ikke helt sikker på hva du skal med dybde i dette bildet. Greia er den at det roter til bildet når det er helt tomt (eller noen fjell i det fjerne) nede til venstre. Få dem bort, så blir det litt mer ryddig.
Dessuten er vel ikke «fjell»toppen så enorm som det ser ut til her heller...
Nils L.

Spenstig bilde. Ser ikke poenget med eventuell beskjæring av fjell til venstre. Synes heller det kunne vert mer, for å gi inntrykk av dimensjonene. Tett beskjæring fungerer nok til sitt bruk, men er redd det vil anonymisere bildet en del. Hvorfor skal det være ryddig? Har ikke det lett for å bli det samme som kjedelig?
Erlend K.

Et flott Sunnmørsbilde dette her. Kanskje ikke helt heldig med scanningen, men selve opplevelsen av bildet er bra.

Jeg synes valg av perspektivet er ok, og fjella i bakgrunnen gir den nødvendige dybde for bildet. Dette gir en god referanse for hvor lang ned det faktisk er...
Geir Helge S.

Åååå, dette er et takknemlig motiv som du kunne fått mye mer ut av! Hadde de tatt noen steg til høyre, ville ''Bladet'' stått frem som en mye tynnere og mer elegant fjellnål. Samtidig ville du kansje fått med de fantastiske fjellene som ligger i bakgrunnen...? En annen variant kunne være å lage silhuett av ''Bladet'', mens klatreren bades i sollyset, men det lot seg kansje ikke gjøre? Vel, dette var bare noen forslag fra en som har vært der et par ganger. ALLE SOM IKKE HAR VÆRT PÅ BLADET BØR TA SEG EN TUR! Området må være et av norges desidert flotteste.

-G-
Jørn A.

Ikke helt enig i beskjæringen, men har fremdeles endel å lære angående digital bildebehandling.
Tok endel bilder også fra den typiske ''blad''siden - hvor den tynne profilen kommer veldig godt frem, men var ikke så heldig med lys og kontraster. Kan rote litt rundt å se om jeg finner noe annet brukanes. Og det er absolutt verdt å ta en tur hvis man er i området - en fantastisk opplevelse.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu