Landgang
Ruslet en tur på stranda ved Mols i Danmark. Kvelden var mørk og det blåste surt. Da så jeg denne landgangen med våte spor. Noe menneske var av en eller annen grunn ikke å se
Bildet inngår i albumet vann -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-11 19:54:43
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger462
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_204799} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Inge S.

Hei.
Artig motiv og det ser ut som noen solide føtter og da
var det sikkert ''Big foot'' som gikk i land:-)

Mvh Inge
Stig Børre E.

Liker dette Geir. Fin symmetri i bildet som blir brutt av tauverket til høyre. Fotsporene gir det hele litt ekstra innhold. Liker ikke helt avslutningen øverst i flaten. Ser ut som litt mislykket bluring/retusjering.

StigB
Atle H.

Enkelt, har sett denne type bilde før, men då er det som regel ein eller anna som har gått ''på sjøen'' iikje i land slik som her. Lika lyset og tonen i bilde.
Geir F.

Det er ikke min dag i dag. Prøvde å fikse bakgrunnen i versjon to men ser det bare ble verre. Sukk...
-geir f-
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg likte dette godt, Geir. Får tanker om hvem som har gått der og på slike ''bryggebilder'' som jeg har sett er det som regel ingen spor. Bildet har fine farger og bølgene er flotte. V#1 er nok å foretrekke..

vh ingebjørg
Helge R.

Hei Geir!!
Du er nesten i mål med V2, jobb litt mer med høyre side så blir det bra.
Det er en nydelig komposisjon, bølgene gir en egen stemning i uttrykke og så fotsporene, bra fotografert, hilsen
:)Helge
Espen A. I.

Dette likte jeg, men måtte se på det en stund før jeg tok situasjonen og stemningen, men du verden så bra det ble etter et par minutter.

mvh Espen
Ole E.

Dette er bra. Bryggebilde med en liten vri. + for innbydende sjø.
Fred S.

Lang-brygge- variant som får litt ekstra ved hjelp av de våte sporene. Jeg ser også at det er ''noe'' helt øverst i bildet, men jeg går for at det er havskodde, og at den som har satt spor etter seg på brygga kom seg i land før han/hun ble slukt av den.

vh fred
Linde G.

Hei Geir

Stilig. For meg ble det neste litt surrealistisk fordi føttene kommer fra havet og har ikke gått brygggeveien uti ?? Kreativt fra deg igjen..


Hilsen
Linde Gilberg
Torbjørn K.

Synes v1 er meget bra, det er jo 2'ern også, men litt mindre kontrast der.

Hilsen Torbjørn
Tove Å.

Spennende bilde! Jeg ser for meg at det har skjedd noe dramatisk på bryggekanten (to som har kjempet en kamp på liv og død?) - for disse fotsporene ser da blodige ut? Jeg tror nok fargetonene og det at det ser så surt og kaldt ut er med på å forsterke skrekkfilm-feelingen jeg får her :)
Jacob V.

Hei, Geir

Det er noen kalde farge toner, noe som får meg til å grue meg til høsten innhenter oss. Av disse to verjonene så er det vanskelig å velge en favoritt, så jeg sier ''ja, takk...begge deler''.


Mvh

Jacob

Jørn Tore K.

Hei Geir. Dette bildet likte jeg svært godt. Fargene og motiv valg skapte en høst/sensommer stemning. Jeg likte skrittene. Fikk lyst til å bade. Meget bra.
Mvh. Jørn T. Karlsen
John Andre A.

bilder med fotspor på denne måten gir rom for refleksjon! så for meg er ikke bakgrunnen så viktig, selv om V2 setter mer prikken over i-en selvsagt.
Flott bilde!

John
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu