En sommer er over
Lange sløve dager på stranda... akk. ... så langt unna allerede.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-09 20:23:55
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger631
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_204458} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Øistein W.

Et gøyalt bilde med flott effekt.
Godt jobbet.

Mvh.
Øistein
Helge R.

Hei Geir!!
Skikkelig stressa sommerbilde, jeg liker at du bruker deg selv, det er mange ganger den beste modellen.
Pølsa overgår mobilen, skikkelig sommermat, jeg blir kvalm bare jeg tenker på de lange brune.
Jeg går for V1, likte best uttrykket i dette bildet, stå på, jeg gleder meg til forsettelsen, hilsen
:)Helge
Svein O.

Dette var morsom. artig måte å fremstille det noe triste faktum at hverdagen er i ferd med å innhente oss. jeg liker absolutt versjon 2 best...

mvh
svein
Tone A.

Hei Geir!
Det blir mest feil å ha dette bildet under kategorien humor, pga at dette nettopp viser kva ein stressa arbeidsdag inneheld og kvifor folk blir utsbrente og endar opp med høgt bodtrykk og overvekt. Kreativiteten din er unik, og du er flink til å bruka deg sjølv som modell med gode positurar og uttrykk. Kanskje du skulle blitt skodespelar heller? Bildet har flotte effektar og ein god komposisjon, ansiktsutrykket og blikket oser av stress, saman med pølsa og sugeffekten med dei hastige føtene med stresskoffertane og slipset er åpna opp for å pusta lettare i alt kavet.
Versjon 2 for meg, kjempebra tittel på bildet med Kjerst Sparboe sin litt melankolske sang i bakhodet, som kontrast til jobbmarerittet!
:) Tone
Stig Børre E.

Herlig bilde Geir :-)
Syns du har truffet spikern på hodet her.
Ser ut som du er klar noen uker på Dikemark...
Vers.2 er absolutt best. Detaljene kommer bedre frem med farger. Du har en liten slurvefeil i overkant av skulderen på høyresiden. Bortsett fra det så er dette topp.

StigB
Geir F.

Takk for kommentarer alle sammen og takk til Stig-Børre som oppdaget slurv.
Tone: Jeg skjønner hva du tenker på. Utbrenthet og humor er følsomt. Synes likevel jeg satte hele denne absurde situasjonen med slipset, mobiltelefonen og pølsa så pass på spissen at jeg syntes det passet som humor, men jeg vet ikke...
Har bakgrunn som vitsetegner fra de største ukebladene som Hjemmet, Nå, Norsk Ukeblad, Familien, Vi Menn.l MAD osv osv (Dere finner tegninger på www.magasin.no) og har dermed en slags ryggrefleks for tema humor, samtidig som jeg verdsetter bildekunst med dypere meninger.

Igjen: Takk for tilbakemeldinger alle sammen.

-geir f-
Linde G.

Hei Geir

Tøfft dette her. Får veldig godt frem stress samfunnet og fastfood helvetet. Ikke for det, pølse og brød er ikke å forakte en gang i blant ! Det er et bra sug i det, og funker best i farger for min del.

Hlsen
Linde Gilberg
Kurt S.

Typen med pølsa og mobilen ser rimelig desperat og stressa ut ja-:)
Man skulle kanskje ikke trekke på smilebåndet av slikt. Det kan være alvorlig nok.
Kan godt forstå at de som har det tilnærmet slik i hverdagen ser mørkt på at ferien er slutt.
Et meget bra bilde som både har humor og alvor i seg.
Mvh Kurt
Lars-Anders M.

Meget bra. Stemte på dette i månedens bilde nå i dag.
Tone A.

Hei Geir!
Nå har eg vore inne på på Flødemagasindesign og sett på vitseteikningane dine. Flotte teikningar og med stor humor, nå har eg ledd ei stund og må tilbake på denne sida seinare. Du har mange talent, men dette bildet er ikkje så lun humor som den i vitseteikningane. Gratulera med anbefalinga, den er velfortjent og ikkje ein vits, ''tog du ann''?
:) Tone
Helge R.

Hei Geir!!
Jeg måtte tilbake til dette bildet. Det er bra gjennomarbeidet, de tre herrene med stresskuffert, uskarpheten som gir fart til bildet. Uttrykket ditt er kostelig, tok du mange bilder før du var fornøyd?
Det eneste jeg vil peke på er vinkelen på telefonen, en du litt unaturlig måte å holde den på, du burde vri den litt.
Brillene er perfekt plassert, litt på skjeive, forsterker det stressa utrykket som du formidler med dette fotoet!!
Jeg ser at noen velger V2, mitt argument for V1 er at det er her du ivaretar budskapet best. Jeg liker heller ikke de grønne feltene i V2, de bryter for mye med situasjonen, for dette foregår vel ikke i en park??
I V1 blir disse feltene på en måte bagatelisert, de kan like gjerne være veggene i en trang koridor. Dette intrykket er med på å bygge opp om tidsklemma på sitt verste.
Som tidligere nevnt er pølsa med på å gi situasjonen litt mer humor.
Hva med slipset, er det litt påtatt slengt over skulderen??
Totalt et blinkskudd, måtte bare anbefale det, hilsen
:)Helge
ingebjørg fyrileiv g.

Haha, Geir.. Du er god. Jeg liker absolutt v#1 best her og begrunnelsen er den samme som Helge legger fram. Slik han holder mobilen, plager meg ikke. Snakker noen til meg/jeg blir forstyrret, kan den fort få en slik positur. Bildet passer tiden og anbefalingen er verdt det.

vh ingebjørg
Mads R.

Du har en veldig fin ''attitude'' i disse bildene, som når godt frem. Liker pølsa.
Siren L.

Dette synes jeg er veldig godt arbeid, god idé og god effekt. Får vondt i øynene når jeg ser på bildet fordi jeg blir dradd inn i det, hehe.

Siren
Bente K.

Huffda, måtte du minne meg på hverdagen igjen. Jeg blir helt stressa av dette bildet. Som du forstår synes jeg dette bildet er utrolig godt gjennomført. De uskarpe bena som danner bakgrunnen... slipset på snei .... pølse i brød....du har tatt mye på kornet her ja, og satt det sammen i en komposisjon som er severdig.
mvh Bente
Fred S.

Du fyller rollen som ''må-må-må-må-må-må skynde meg å gå-gå-gå-gå...''-mann like bra som bonde-rollen. De stresskoffert -stressete beina i bakgrunnen gir motivet et hesblesende tempo i den grad at selv en lærer må innse at sommeren (snart) er over. Tatt på kornet, dette.

vh fred
ingeborg w.

Effektene funker bra, de løpende beina, mobilen i en hånd og pølsa i en annen, slipset på skeive. Det som gjør bildet er dog det smådesperate blikket. Foretrekker v1.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu