Eifeltårnet
Er nybegynner. Tar gjerne i mot kritikk for å lære.
Fotograf
Utstyr
  • Sea & Sea MX-5
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeNegativ
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger469
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_20426} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Frank W. G.

Hei!
Jeg blir helt svimmel av å se ned.
Et flott bilde var det. Har selv vært der oppe, om det var høyt, JA!

Frank
Torunn B.

Å kjære vene! Flott perspektiv og sug nedover. Jeg kom meg aldri så langt. Det var tre timers ventetid da jeg var der. Flott bilde!

Torunn :-)
Geir Joar H.

Dette suger, og da mener jeg at det gir et sug ;-)
Tom A. T.

Hei Jon. Flott bilde med fint perspektiv. Du må huske på at det kan være noen med høydeskrekk som klikker opp bildet ditt :o)
mvh Tom T
Thorfinn B.

den satt... ble nesten svimmel. Fine farger, bra komp. Bra du har med forgrunnen nede til høyre som er viktig for å få høydevirkingen.
Eskil O.

Fantastisk høydevirkning, komposisjonen er helt på topp for dette bildet.

Eskil.
Roy S.

Ganske nært et blinkskudd dette Jon ;)
Avsluttet .

Bra Perspektiv...
Det er nesten som å være der selv:):)
MVH Tom Ove
Avsluttet .

JA, JON, ett nydelig, perfekt bilde!!!;)
Det må jeg si, ett bilde fra franch..........
HAr vært der tusen vis av ganger, er faktisk født der, morra mi ble gravid der når hun studerte, for sytten år siden, etter det har vi vært nede der ett par tusen ganger ja.
Har ikke vært oppe i den dingsen du har tatt bilde fra så mange ganger da... men jeg skal nok opp ditt noen turer. det er alltid aå mye folk i kø der. Det er litt kjipt!!!!!!!!
Ellers er bilde ett blinkskudd, du synes vel jeg er kjedelig du!!! Men det gjør ikke noe, jeg skriver fordi jeg kjeder meg selv, sitter på en skole nede i Stavanger. Det er så kjedelig med fri timer, jeg går på ei foto linje jeg. Jeg gikk media og komunikasjon i fjor.
Selv om jeg ikke vet helt hvem du er, så er det litt artig å skrive til deg da!!!!
Selv om jeg skriver masse tull til deg!! Begynner å bli litt sliten i fingerene nå, men det får bare gå sin vei!!! iKke sant??? Er du ikke enig!!!!!!!!!
Keep Up the good work JON, begynner nesten å bli litt glad i deg jeg... HEHE.. Nei da!!!! GJØR IKKE DET::: KJENNER DEG IKKE ENGANG SÅ!!! ER IKKE HOMO ASSÅ!!!!! Selv om det viker litt slik:):)):):):):):):);)
Er bare litt glad i å skrive til andre gutter!!! Dessuten er det kjekt med mage kommentarer............ Det er artig å lese dem, spes de som er litt lange, slik som denne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MVH TOM OVE HANSEN
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu