Forbannet og Forundret (to enkel F)
Bildet inngår i albumet Fokus på Ufokus - Hva kan man gjøre med uskarpe bilder?<br>Her er noen eksempler.
Utstyr
  • Olympus E-10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLeirvoll, Olympus, Wilhelm, Adobe
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger443
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_20378} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Carsten A.

Uskarpe opptak er det lite å gjøre med, om målet er å få dem i fokus (etterpå?). Når det gjelder bilder, er det jo langt fra alltid at en vil stille som krav at bildet er skarpt.

Jeg faller ikke nesegrus for dette bildet, men det er unektelig noe ved det som fanger interessen. Kanskje en stil som krever en høy grad av gjennomarbeiding, hva vet jeg. Mitt inntrykk er at jeg står overfor en interessant effekt som pt. kanskje ikke er godt nok utviklet.
MVH CA
Johan G.

Tror jeg skal støtte meg til Carsten og si at dette har potensiale for utvikling. Vektbalanse dog ? Kanskje en liten endring i komposisjon med mer tydelig vekt til høyre ?
Torunn B.

Jeg vil også si meg enig med Carsten. Men jeg vil i tillegg si at jeg syns at du har fanget et fint uttrykk i øynene her.

Torunn :-)
Avsluttet .

Jeg synes bildet er spennende og veldig behagelig å se på. Tror jeg ville ha beskjært det litt på venstre side, det blir litt vel tomt der.
Henry L.

Litt stilig å lese kommentarene på dette nå, da de stemmer stort sett med det jeg mente selv. Bildet ble tatt for vel en måned siden, og jeg valgte å ikke legge det ut fordi det var noe jeg ville gjøre med det - men fant ikke riktig ut hva. Blant annet ville jeg gjøre modellens venstre øye like hvitt som det høyre.

I går satt jeg og modellen og så på gamle bilder, og han sier ''kom igjen - bare legg det ut,'' og så tenkte jeg ''what the hell''. Nå har jeg hatt det så lenge og ikke helt kommet frem til hva jeg vil gjøre, så hvorfor ikke.

- Det er jo det man skal lære av; kommentarene Deres! :)


Så tusen takk - det hjelper virkelig.
Henry L.

Glemte å svare på Carsten sitt også - skulle det. - Målet med min serie ''Fokus på Ufokus'' er rett og slett å se om man kan bruke disse uskarpe bildene man har tatt til noe interessant.

I den sammenheng blir det å sette fokus på bildene. Tittelen er mer et ordspill enn direkte betydning.

vil ikke gjøre bildene skarpere - vil bare se om jeg kan ta de uskarpe bildene jeg har/tar, og presentere dem på en sådan måte at de faktisk blir interessante.

Det er, som kjent, ikke alltid de skarpe bildene er interessante heller - så jeg vil bare på den måten prøve å snu litt på ting.
Rokke litt om normene, for å si det på en annen måte.

Klart - det er ikke så voldsomt unikt det jeg gjør - men det er nå noe Jeg gjør. :)
Kolbjørn E.

Likte også dette bildet veldig godt, bra uttrykk og komposisjon (synes ikke det trenger noen beskjæring).
Men igjen synes jeg valget av ramme ødelegger bildet.
Lånte bildet litt og fylte den hvite rammen med svart bare for å få bekreftet min mistanke, og visst ble bildet bedre, mer konsentrert og rent.

Mvh Kolbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu