Bonden fra helvete
En skikkelig sjarmklomp fra indre sogn som riktignok ikke er helt fornøyd om dagen. De fordømte castingfolka fra TV2 klarte også denne gangen å holde ham utenfor ''Jakten på kjærligheten på TV2. Tross egen høygaffel og representativ bolig.
Bildet inngår i albumet Forfall - Bilder som beskriver tidens tann og år som går.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-06 14:29:29
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger924
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_203626} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Oddrun B.

:-D knallbra bilde. Forstår han veldig godt, Trenger bare noen rosebusker så må vel alt være i den skjønneste orden. Må nok innrømme jeg ikke har fulgt med i '' Jakten på kjærligheten, men forstår hva den går ut på:-)
Mvh Oddrun
Per-Anton B.

Et fornøyelig bilde. Dette likte jeg umiddelbart. Har heller ikke sett TV-serien, men tar poenget. Et av de bedre humorbildene jeg har sett.

mvh

Per-Anton
Fred S.

En heilnorsk variant av velkjente American Gothic ? Den tilknappete madammen i originalen mangler, men det er vel det som er poenger her. Synd at denne staute bonden, som har påfallende mange likhetstrekk med profilbildet til fotografen, skal være nødt å gå dameløs. Riktignok minner plassen om ein stad der ingen skulle tru at nokon kunne bu, men kanskje bonden har skjulte talenter. Kanskje derfor på sin plass å oppfordre dottens ledige damer om å maile straks, her blir det kamp.
Kjempeartig bilde.

vh fred
Tone A.

Hei Geir!
Godt at Fred ga kommentar før meg, pga at eg ikkje kom på tittelen på det berømte amerikanske maleriet! Eit spesielt bilde der sjølve bonden både virkar trist og skremmande, dvs litt nifs på same tida. Det lyser tristess av både bonden, kleda og huset som treng ekstrem oppussing saman med bonden for å vera med i ''Jakten på kjærligheten'', som eg kun har sett 10 min. på. Forresten også ''hagen'' treng oppgradering, då har han sjangs til neste runde i serien. Antakeleg må han gå på ''Sjarmørskolen'' også! Eit kjempebra bilde i humorkategorien med flotte detaljar og som viser kor kreativ du er!
:) Tone
Jacob V.

Hei, Geir

Nok et morsomt bilde fra deg. Fikk meg en liten latter når jeg så dette. Det eneste jeg vil pirke litt på er det som er rundt personen pga det ser ut som om det er bluret ned eller noe. Det er noe av gresset som ikke ser helt naturlig ut....vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det. Den lille gården i bakrunnen kunne du sikker klonet bort. Sånn bortsett fra det så er bildet stilig. Likte dette.

Håper du har hatt en fin sommer??


Mvh

Jacob
Geir F.

Hjertelig takk for kommentarer alle sammen.
Jacob: Jeg tror jeg skjønner hva du tenker på. Må nok jobbe litt mer med dette. Det er vel verst på venstresiden. Er det ikke?
Og ja, den lille gården oppe til høyre må jeg få denne gubben til å sprenge bort.

Fortsatt god sommer til dere alle.


-geir f-
Jacob V.

Hei igjen, Geir

Jo, det er verst på venstre siden. He he! Som du sier så må du få han der gubben til sprenge vekk gården.


Mvh

Jacob
Lars-Anders M.

Trodde først det var Bjørn Eidsvåg. Herlig bild.
Stig Børre E.

Hei Geir! Morsomt, veldig morsomt!
Herlig bilde og en undertekst som fikk meg til å dra på smilebåndet tidlig en søndag morgen. Bildet stiller seg pent inn i rekken av klassiske Fløde-kreasjoner.
Veldig bra.

StigB
Hans Jacob H.

Morsomt, og bonden ser ikke helt fornøyd ut nei. Litt for lyst felt rundt den staute karen, men ellers synes jeg dette var bra. Ser også likheten med det amerikanske maleriet som er nevnt, og det gjør at bildet spiller på flere strenger.
Anne-Lise S.

KOR ARTIG! :-)

Ja, se så! Her er et bilde som kan fortelle mer enn en historie! Morsom versjon med ''Jakten på kjærligheten''! Gjennomført!

Anne-Lise
Geir F.

Har jobbet litt med gresset i forgrunnen og fått bonden til å rive gården oppe til høyre. men fortsatt ser jeg at det ligger igjen noen plankebiter og annet svineri oppe i lia der....
-geir f-
Bente K.

Ikke et bilde jeg ville hatt over senga, men duverden for et motiv som taler for seg selv.
At du har plassert gubben midt foran gjør at han får en dominerende hoverdrolle i bildet, og utrykket hans taler også for selv. Bra!
Fint at han fikk sprengt bort gården i v2 og at gresset også ble bedre.
Det er en fornøyelse å følge med i hva du klarer å finne på. Fortsett med det!
mvh Bente
Geir F.

Takk, Bente
-geir f-

Svein O.

Hei

Bare føyer meg inn i rekken her. Dette var sinnsykt morsomt.

Mvh
Svein
Stine J.

Hei Geir,

Helt herlig bilde og tekst! :)

mvh Stine
Tove Å.

Haha - utrolig bra! Jeg tror dette må være et av dine beste.
En så sjarmerende bonde med tilsvarende gård klarer seg nok fint uten TV2 - skal se bondetuppene kommer strømmende nå :)
Helge R.

Hei Geir!!
Jeg forstår at det tar på å oppsøke røttene, skikkelig stamfar denne her. Komposisjonen er topp, det midtstilte huser og plasseringen av odelsbonden. Høygaffelen er kostelig. I V2 har du fått til gresset, nå swinger det, jeg tror du går et kreativt halvår i møte, hilsen
:)Helge
ingeborg w.

Jeg ser for meg denne sitte og holde øye med hvem som kommer kjørende en sjelden gang på veien og nåde den som spør om veien. Morsomt bilde av en skikkelig grinete og skeptisk bonde som gjerne vil få være i fred for menneskehetens mas. Jeg ville nevnt gården til høyre, men den har du allerede fjernet, så da er det greit.
Avsluttet .

Høygaffel eller greip?
Tor-A
Geir F.

?!...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu