Alida montasje
Rammene ble litt uklare (og resten av bildet også for øvrig), da jeg reduserte bildestørrelsen slik at jeg kunne laste dette bildet opp... :-(
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 24-105/4,0L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger533
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_203506} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Svenn H.

Er ingen ekspert på montasje så jeg skal ikke uttale meg om motivvalg og om sammensetningen av bildene ble for likt/ensartet. Jeg har heller ikke noe å si på ''rammene'', og skarpheten er vanskelig å bedømme ettersom motivene blir ganske små etter nedskaleringen.

Men det jeg vil sette fingeren på er den store graden av utbrenthet i alle bildene, og da spesielt områdene på huden. Dette synes jeg ruinerer hele ideen din. Dessuten smiler hun (skikkelig) bare på 2-3 av bildene og jeg kunne vel ønsket meg en mer opplagt Alida :-)

Hilsen, Svenn
Nina Elisabeth B.

Synes montasjen ble fin, men bildene ble veldig lyse
Kristin A O.

Heisann!
Enig ang lys. Du kunne med fordel ha skifta litt runt på bildene. T.d hatt dei bilda med far på kver si side. Ja..hmm. Dette blir kanskje litt strengt,men eg syns ikkje du har fått det heilt til her. Men,du har verktøya og du kan å lage montasje,noke eg ikkje har fått fingeren å lære meg endå. Eg likar veldig godt dei to bilda med faren. Der er eit herleg samspill. Desse bilda er flotte for seg,og hvis eg kan komme med eit forslag: legg opp desse bilda slik at vi får sjå dei i stor str. og prøv med nye montasjar. :) ..
Mvh Kristin Oldeide
Jacob V.

Hei hei

Søt montasje, men det er en del utbrente partier. Er enig med kommentatoren ovenfor angående å skifte litt rundt på bildene med faren.


Mvh

Jacob
Per L.

Takk for god, konstruktiv kritikk!!
Jeg skal justere dem slik dere foreslår før fremkalling ;-)

[Per]
stine d.

Dumt at ansiktet i midten ble så lyst.. ellers en kjempesøt liten tass det der ;)
Ravn Øystein Sindre S.

ser helt feileksponert ut på min skjerm.. utbrent i ansiktet på omtrent alle bildene. ( om du da ikke bare har hamra på med diffuse-glow sånn som de ofte gjør på fame.. ) om du har raw-filene anbefaler jeg deg å lysne de opp på en alternativ måte så de ikke blir så overeksponert.
Per L.

Hei, Øystein!
Det eneste bildet jeg har lagt ut her som er tatt for Fame er det siste bildet jeg har lagt ut (''fotballspilleren''), ellers takk for kritikk i alle fall, for jeg er helt enig med at dette bildet ble for utbrent, men det var slik foreldrene ville ha det.

However:
bildet ble justert kraftig før fremkalling og om jeg må si det selv ble resultatet beget bra til slutt ;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu